The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 10:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SD18EL
MesajScris: Mie Mai 04, 2011 9:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Au fost sterse cateva posturi in care unul dintre partiipantii la discutie a intrecut masura. In ciuda faptului ca nu detine un astfel de difuzor si nici nu a avut vreo problema observ ca se simte cumva atacat si obligat sa-si impuna punctul de vedere.
Cu toate ca nu are dreptate observa ca se incapataneaza sa reposteze un clip filmat cu un aparat foto de catre mine in care i se pare ca difuzorul in cauza ar avea un defect.

Cateva precizari:

- Clip-ul a fost filmat si uploadat de catre mine in urma cu doi ani de zile. Difuzorul se afla in perfecta stare tehnica . Ar trebui sa stiu cel mai bine deoarece am fost de fata. Prin absurd, daca ar fi existat fisuri in acel magnet cu atat mai mult nu ar fi fost vizibile intr-o filmare miscata facuta la 240x200 pixeli cu un aparat foto ieftin.

- Clip-ul respectiv a fost retras impreuna cu alte sase de catre mine din contul meu personal de youtube.

- Observ ca unii dintre voi traiesc cu impresia ca Poweraudio SRL , Difuzoare SRL, sau P-audio LTD sunt aici pentru a va satisface orice cerinta, oricat de nesimtita. Va asigur ca nu este cazul. Tratamentul a fost si va fi nepartinitor si profesionist.

- Acest forum a fost infiintat ca si un loc in care sa primiti ajutor specializat de la persoane calificate , direct implicate in distributie. Tonul a fost unul prietenesc in special pentru a mentine o atmosfera de discutie relaxata. Asa cum se intampla de multe ori , unii interpreteaza gresit si apoi au impresia ca discuta de la egal la egal cu noi. In general este vorba de persoane tinere cu o educatie ce lipseste cu desavarsire si cu un tupeu iesit din comun de mare.

- Va rog nu cereti sa facem probele la eventualele difuzoare defecte in timp ce va "beti o cafea" sau stati o o "taclala cu cei de la P-audio" . Testele sunt complexe, necesita echipament specializat , scump si nu sunt publice. Persoanele din afara fimelor direct implicate nu au ce cauta intr-un laborator de incercari. Nu vom face filmulete pentru youtube, nu acesta este rolul nostru aici. Regulile au fost stabilite de catre Dan Nita la inceputul discutiei. Va rog respectuos sa le urmati intocmai. Nu se vor lua in considerare nici un fel de motive.

- eventualele defecte sau urme de manipulare defectuoasa, montaj gresit, tentativa de frauda observate vor fi aduse la cunostinta DOAR proprietarilor nu vor fi subiect de discutie pe forumuri.

- Incepand de azi toate problemele ce tin de eventuale defecte ce considerati ca tin de garantie vor fi adresate in scris la office@poweraudio.ro sau dan@difuzoare.ro - Vi se va raspunde tot in scris in termenul legal.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Mai 05, 2011 5:39 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pintya laszlo scrie:
Nu sunt nici pro nici contra dar a incercat careva sa zgarie un magnet???.Eu da si sugerez sa incerce si alti.
O zi buna in continuare

Ce se intampla ?

Sus

MesajScris: Joi Mai 05, 2011 2:58 pm 
Neconectat
User

ce sa se intample,forum privat,nu iti convine iei jet :lol:

Sus

MesajScris: Dum Mai 08, 2011 5:28 pm 
Neconectat
User

imi dati o adresa unde sa trimit difuzoarele?

LE: din cate am inteles pana in 12 pot sa le trimit?o adresa se poate?sa nu le desfac degeaba.

Sus

MesajScris: Mar Mai 10, 2011 8:55 am 
Neconectat
Admin
Admin

Alex Denes djsanyi scrie:
imi dati o adresa unde sa trimit difuzoarele?

Difuzoare Srl
Platforma Industrială CILDRO SA ( Poarta 2 )
Turnu Severin, Mehedinți.
0252/310272

Vă rog să expediați cu Nemo Expres și să specificați că plata se face la destinație ( pe contractul Difuzoare Srl ).
Vă rog să acordați o atenție deosebită împachetării.

Ideal ar fi să ne ajungă până în acest weekend.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2