The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 5:20 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutor reparatie amplificator zeck ca 1600
MesajScris: Mar Aug 23, 2011 12:44 am 
Neconectat
User

Salutare cine ma poate ajuta cu reparatia unei jucarii de 26 de kg? este vorba despre un zeck ca1600 de prin 1996 ,buba e pe un canal aproape de peak fara sa clipeasca rosu cand da sa intre in galben{are si verde :roll: } intra in limitare isi revine si tot asa indiferent de ce boxe ii pun sau schimb locul intre ele am si schema la el

Sus

Subiectul mesajului: Re: ajutor reparatie amplificator zeck ca 1600
MesajScris: Mar Aug 23, 2011 12:59 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Din pacate nu ma mai ocup de asa ceva ......viewtopic.php?f=97&t=10464 , incearca la Leco , poate isi face timp .
Se pare ca nu este defect finalul , ci zona de limiter / intrare .
Oricum ai mare grija la cine il duci , deoarece contine tranzistori FET laterali care nu se mai fabrica , si daca ti-l strica , va spune " ce stii tu , oricum era defect " dar nu il mai poti repara din lipsa de componente .
Are un sunet specific , foarte muzical acest amplificator........
Au fost aduse de Edgar Surin Production imediat dupa revolutie , cred ca din 1993 pana in 1996 .
Zeck a fost cumparata de spanioli in 1999 dupa ce a dat un faliment rasunator in Germania , si faceau lucruri acceptabile ( unele chiar foarte bune ) pentru vremea aia , electronica o produceau in Polonia dar aparatele le asamblau in Germania sau Franta ( mai ales boxele ) .....dar acum sunt cam batrane....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mar Sep 06, 2011 5:36 pm 
Neconectat
User

Salut,vinzi amplificatorul defect??am alte amplifictoare la schimb daca te intereseaza...

Sus

MesajScris: Mar Sep 06, 2011 5:50 pm 
Neconectat
User

Ai mesaj privat!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2