The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 10:11 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: t.racks DS 2/4
MesajScris: Vin Mai 11, 2012 4:16 pm 
Neconectat
User

De un timp studiez procesorul asta dar nu am gasit pe niciunde sa dea detalii mai amanuntite despre el. Pe mine m-ar interesa urmatoarele:
-programul cu care vine pentru a putea fi reglat si din calculator/laptop este compatibil cu windows 7 pe 64biti?
-are si un egalizator care se poate regla separat pe fiecare iesire separat?

Mai exact vreau sa il folosesc intr-un sistem pe 2 cai (stereo) cu 2 basu ultra hog, cu separarea la vreo 70-80hz, dupa caz, si va fi nevoie probabil de un mic boost pe partea de kick de pe sateliti ca sa sune echilibrat. Asta ar fi un caz.
In al doilea caz se va folosi momo cu un canal pe subbass, un canal pe sateliti, un canal full-range si probabil un canal monitoare de scena (mai rar configuratia asta dar se va folosi). Aici probabil va fi nevoie de corectari pe fiecare canal in parte dupa nevoi.
As avea rugamintea daca are cineva acest procesor sa imi faac niste print-screen-uri sa vad macar cum arata programul lui ca nu am gasit pe niciunde asa ceva. Multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului: Re: t.racks DS 2/4
MesajScris: Vin Mai 11, 2012 9:56 pm 
Neconectat
User

Am gasit filmuletul asta care probabil o sa fie de folos si altora.
http://www.youtube.com/watch?v=-lCE9RMj ... ata_player
Dar tot nu am reusit sa aflu daca functioneaza pe windows7 pe 64 de biti

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 10:36 am 
Neconectat
User

Softul merge wind 7 32b sigur ca il am eu. Eu unu il folosesc ca 1 intrare cu 2 iesiri nu stiu daca se poate folosi si altfel. Pe dreapta pun basii si pe stanga am medii inalte.Eu unul m-am saturat de softul ala si ma cam enerveaza cateodata si il setez manual e mult mai rapid zic eu, imi place mie mai mult cred ,chiar daca rotita mai face figuri ,in sensul ca se mai duce inca odata la o setare si dupa 2,3 pahare daca mai crezi ca ai nevoie de ceva mai bn sa nu mai umbli ca e de la alcool.

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 12:02 pm 
Neconectat
User

Ai acces la toate setarile si din el? Parca am auzit ca unele se pot face doar din calculator, dar nu mai stiu sigur daca despre procesorul asta era vorba.

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 8:57 pm 
Neconectat
User

Nu stiu exact despre ce setari zici tu dar nu am descoperit setari care sa nu poti sa le faci. In fine ,poate sunt si nu stiu eu.Eu unu nu prea cer multe de la el si nu ma complic cu setarile .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2