Va Salut !
Am si eu o rugaminte sa ma ajutati cu o problema , Doresc sa schimb difuzoarele pe doua boxe pe care le am (sau sa schimb si cutiile dar sa pastrez in mare parte Dimensiunile) , precizez ca boxele sunt pe trei cai , totodata cu schimbare difuzoarelor, doresc si schimbare filtrelor.
Postez cateva poze cu incintele si dimensiunile lor pentru a se putea calcula volumul in raport cu difuzoarele noi . Din minimele cunostinte am cautat pe "net si am gasit ceva difuzoare care mi-ar placea (de preferabil varianta pe Eminence), dar aici am nevoie de sprijinul vostru . Incintele ma intereseaza sa aibe undeva la 200 w RMS (am un t-amp E800). Tin sa precizez ca Bass-ul ( dimensiunile sunt 450 mm inaltime , 350 mm latime , 255 mm adancimeeste ) este separat de medii+inalte (se vede in poza):
Ex: 1 celestion TF1225e
CELESTION TF-0818
nu am gasit un tweeter
Ex: 2 EMINENCE Gamma-12A
EMINENCE Alpha-8A
Tweeter EMINENCE APT80
Daca aveti si alte Ideii referitor la difuzoare , as aprecia dar sa nu depaseasca nivelul de pret celor mentionate mai sus.
Va rog , astept parerile si sugestiile voastre si totodata cineva care sa ma ajute cu efectuarea filtrelor , contra cost binenteles. Mai tin sa mentionez faptul ca aceste boxele sunt utilizate doar in interes personal , in Casa (cateodata in Curte

)