The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 12, 2025 8:20 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: schita pentru bass reflex(orb)
MesajScris: Mar Noi 26, 2013 10:08 am 
Neconectat
User

Salut!!Sunt nou pe forum....as vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema daca se poate:
am un difuzor de bass de 5"(13cm),putere 60W/8ohmi.eu vreau sa il pun la un kit amp tda7294 si vreau sa stiu schita care amplifica basul(sunetele joase) la intrarea semnalului audio in amp(nu la iesirea semnalului din amp!)stiti vre-o schita pentru ce vreau eu sa fac?

Sus

Subiectul mesajului: Re: schita pentru bass reflex(orb)
MesajScris: Mar Noi 26, 2013 10:16 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

GaaByy scrie:
Salut!!Sunt nou pe forum....as vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema daca se poate:
am un difuzor de bass de 5"(13cm),putere 60W/8ohmi.eu vreau sa il pun la un kit amp tda7294 si vreau sa stiu schita care amplifica basul(sunetele joase) la intrarea semnalului audio in amp(nu la iesirea semnalului din amp!)stiti vre-o schita pentru ce vreau eu sa fac?

Ce vrei tu se cheama filtru activ de subwofer.
Si ce ai nevoie se cheama low pass active filter, se gaseste cam peste tot.
Cauta pe net TDA7294 subwofer si vei gasi.

De asemenea, daca nu ai cumparat/construit inca kit-ul, sa stii ca se gasesc deja prefabricate, numai sa le montezi.

Sus

Subiectul mesajului: Re: schita pentru bass reflex(orb)
MesajScris: Mar Noi 26, 2013 10:25 am 
Neconectat
User

kitul inca nu lam cumparat,vreau sa pun de proba la un amplificator realizat de mine 2.1 cu TDA7377...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2