Salutari Forum PowerAudio,
Ma numesc Alex Crisan, probabil ca multi nu ma cunoasteti, poate si pentru ca nu sunt un user vechi al forumului dar lasand asta la o parte as vrea sa va intreb si daca a-ti putea sa ma ajuati cu niste informatii referitoare la o firma care sa includa partea de management evens si sonorizari + altele pe care am sa le mentionez mai jos :
1.Ce trebuie sa am : hartii, aprobari, licente, pentru a putea promova eventuri, exemplu concret :
http://www.nexevents.ro/ 2.Partea de sonorizari, pentru orice fel de eveniment, nunta, botez, majorat, party in aer liber tot ce cuprinde event muzica + foto video. (de partea de foto-video se ocupa un prieten, stiu ca ii trebe ceva atestat foto-video, atat stiu momentan)
3. Aici deja se agraveaza situatia, m-am gandit si am stat si de vorba cu un prieten (mecanic auto) care si el vrea sa isi deschida o firma. Si am ajuns la un acord sa lucram impreuna.
4. Iar a patra ramura un webhosting cu webdesign in care 2 colegi de clasa sunt de acord sa faca site-uri si sa le vanda.
Toate astea le-as vrea intr-o singura firma. Este posibil? Se merita ? Este deajuns un SRL ?
P.S. mentionez ca nu cunosc absolut nimic despre firme, mi-a gasit cineva din familie un avocat care este dispus sa ma ajute sa realizez acest lucru.