The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 21, 2025 5:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Informatii Firma sonorizari si evenimente.
MesajScris: Dum Mar 02, 2014 9:45 pm 
Neconectat
User

Salutari Forum PowerAudio,
Ma numesc Alex Crisan, probabil ca multi nu ma cunoasteti, poate si pentru ca nu sunt un user vechi al forumului dar lasand asta la o parte as vrea sa va intreb si daca a-ti putea sa ma ajuati cu niste informatii referitoare la o firma care sa includa partea de management evens si sonorizari + altele pe care am sa le mentionez mai jos :

1.Ce trebuie sa am : hartii, aprobari, licente, pentru a putea promova eventuri, exemplu concret : http://www.nexevents.ro/
2.Partea de sonorizari, pentru orice fel de eveniment, nunta, botez, majorat, party in aer liber tot ce cuprinde event muzica + foto video. (de partea de foto-video se ocupa un prieten, stiu ca ii trebe ceva atestat foto-video, atat stiu momentan)
3. Aici deja se agraveaza situatia, m-am gandit si am stat si de vorba cu un prieten (mecanic auto) care si el vrea sa isi deschida o firma. Si am ajuns la un acord sa lucram impreuna.
4. Iar a patra ramura un webhosting cu webdesign in care 2 colegi de clasa sunt de acord sa faca site-uri si sa le vanda.

Toate astea le-as vrea intr-o singura firma. Este posibil? Se merita ? Este deajuns un SRL ?
P.S. mentionez ca nu cunosc absolut nimic despre firme, mi-a gasit cineva din familie un avocat care este dispus sa ma ajute sa realizez acest lucru.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Informatii Firma sonorizari si evenimente.
MesajScris: Sâm Mar 15, 2014 2:46 pm 
Neconectat
User

Salut!
Sunt nou aici pe forum dar incerc sa te ajut.
Din ce spui tu acolo iti este de ajuns un Srl., cu mai multe domenii de activitate pentru ce iti trebuie tie. Pt domeniile de activitate exista un cod CAEN, cauta pe google. Iar pentru alte detalii poti intreba la registrul comertului; ce acte ai nevoie etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2