The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 8:30 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: amplificator si boxe ajutor sa le pun in functiune
MesajScris: Mie Mai 28, 2014 9:53 pm 
Neconectat
User

salutare.
Am un Mixer Amplificat BEHRINGER Europower PMP1000 si un amplificator the t.amp TA2400 MK-X si 4 incinte ditre care 2 Boxe Pasive & ROLL MA1210 PUTERE RMS:250 W INCINTA ACUSTICA:PASIVA IMPEDANTA:8 OHM si 2 Boxe Samson Auro D 15 Passiv Multi Purpose Speaker, 15" 1", 400 Watt, 8 Ohm ,si vreau ca sa folosec mixerul pasiv , si nu stiu cum sa le inseriez daca cineva ma poate ajuta cu o schita sa le pot pune in functiune ?Va multumesc din suflet.

Ultima oară modificat de fmosor pe Vin Mai 30, 2014 5:11 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: amplificator si boxe
MesajScris: Mie Mai 28, 2014 10:08 pm 
Neconectat
User

pai ai cam doua variante....
1---ai 4 mufe rca acolo.unele sunt pentru intrare si altele pentru iesire.acele iesiri sunt nebalansate.iesi din output si intri cu adaptor de la rca la jack,in amplificator.
2---acolo in dreapta ai main uot.de acolo iesi cu semnalul si intri in amplificator.Dar doar facand acea legatura...amplificatorul de pe mixer va functiona.Daca nu pui nimic pe el (ma refer la boxe) va merge in gol.Pentru a nu merge in gol....sub mufele de MAIN OUT....mai ai doua...PWR AMP.In acele gauri baga doua adaptoare de alea de la jack mic la jack mare.Facand acest lucru....pe boxe nu se va mai auzi nimic.Pe aceasta iesire vei folosi cablu balansat.Adica cabluri cu mufe jack mare stereo.

sper ca m-am exprimat pe intelesul tau.

P.S. incearca sa respecti si tu regulamentul ca sar baietii pe tine. :-)

Sus

Subiectul mesajului: Re: amplificator si boxe ajutor sa le pun in functiune
MesajScris: Lun Iun 02, 2014 6:22 pm 
Neconectat
User

salutare.
Am un Mixer Amplificat BEHRINGER Europower PMP1000 si un amplificator the t.amp TA2400 MK-X si 4 incinte ditre care 2 Boxe Pasive & ROLL MA1210 PUTERE RMS:250 W INCINTA ACUSTICA:PASIVA IMPEDANTA:8 OHM si 2 Boxe Samson Auro D 15 Passiv Multi Purpose Speaker, 15" 1", 400 Watt, 8 Ohm ,si vreau ca sa folosec mixerul pasiv , si nu stiu cum sa le inseriez daca cineva ma poate ajuta cu o schita sa le pot pune in functiune ?Va multumesc din suflet.[/quote]

Sus

Subiectul mesajului: Re: amplificator si boxe ajutor sa le pun in functiune
MesajScris: Lun Iun 02, 2014 11:56 pm 
Neconectat
User

pai si ce nu ai inteles din ce ti-am scris?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2