The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 16, 2025 12:47 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: vreau un sfat pentru a achizitiona un mixer de 500-700 ron
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 3:24 pm 
Neconectat
User

vreau sa iau un mixer pe care il voi folosi pentru karoke , cantat cantece de gradinita , etc,
eu m-am gamdit la urmatoarele yamaha mg82cx sau mg102c
si ca alternativa ar mai fi si phonic am 440 sau 440 d,
am mai citit si de behringer , dar sunt cica senibile la praf cu probleme la potentiometre.
daca mai stiti si alte alternative puteti sa mi le spuneti.
si cam cat de bun e phonic in comparatie cu yamaha ? stiu totusi ca yamaha e o marca cu traditie si pretul este peste phonic,
ce marca si model imi recomandati?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 6:14 pm 
Neconectat
User

poti sa te uiti putin si la samson gasesti pe site la www.mcmusic.ro la sectiune mixere

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 7:01 pm 
Neconectat
User

nu face reclama, zi-mi ceva concret , ce experienta aveti cu vreunu din mixere.
asa pot sa ma uit zile intregi pe diverse magazine online.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 7:25 pm 
Neconectat
User

alexx830, atat phonicul, cat si beringerul, cat si orice brand are o problema cu praful!
doar ca unii mai iau unele masuri de protectie(pot de calitate mai buna, diverse tratamente)
cred ca in banii tai, primul ii yamaha cx(efectele poate te pot ajuta ) :roll: , locul doi fiind ocupat de ce mai vrei tu..bheri, phonic, etc...
ce iti trebe tie e sa ai 2 linii de microfon si 1/2 de linie, eventual si efecte. asa ca, ingrijite, orice scula e buna...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 11:14 pm 
Neconectat
User

Pe mine yamaha nu m-a dezamagit nicidata! :wink: Putin fasait la potentiometrul de la master dupa vreo 3 ani , s-a rezolvat rapid prin curatare cu spray (alcool tehnic).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 12:37 am 
Neconectat
User

stiu si eu ca yamaha inseamna fiabilitate, dar eram destul de curios de phonic cat de bun e in comparatie cu yamaha, diferenta de pret intre phonic si yamaha e de 2 mil la cel cu efecte si de 1 mil la cel fara,
oare merita sa merg pe varianta mai ieftina?
cam asta e dilema mea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 1:44 am 
Neconectat
User

parerea mea este ca nu exista comparatie intre phonic, behringer sau marci din astea cu yamaha !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 1:34 pm 
Neconectat
User

La yamaha , efectele sunt destul de inutile. Daca nu ai nevoie de ele (lautari , una-alta...) nu-si are rost investitia. Eu in 4 ani am folosit de 2 ori efectele. Odata pt niste lautari si odata pt alexandra ungureanu :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 1:43 pm 
Neconectat
User

tu zici ca yamaha are efectele destul de nesemnificative sau ca tu le-ai folosit rar?
am probat un yamaha mg 82 cx si nu mi s-au parut prea accentuate efctele de pe mixer.
oricum din ce vad , mai toti recomanda yamaha

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 4:04 pm 
Neconectat
User

Nu ma refeream ca nu le-as fi folosit eu , ma refeream ca sunt aiurea rau de tot. Ciudate , nu stiu cum sa zic. Vocal echo si karaoke is cat de cat ok , restul , total degeaba.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 8:13 pm 
Neconectat
User

De curand mi-am luat yamaha mg102c,inainte avand un phonic am 220 parca...
Pot sa iti spun ca sunt diferente intre ele si la aspect si la constructie si la cum "suna".E drept ca phonic'ul ce l-am avut era printre cele mai ieftine de la ei sau chiar primul pe lista daca nu ma insel,insa cred ca exista aceleasi diferente si la un phonic de 500,700 de lei in comparatie cu yamaha la aceeasi bani.
Pot sa te sfatuiesc sa iei yamaha,behringer nu am avut si nu stiu ce sa iti zic despre ele.Multi zic ca au probleme si etc,insa sunt si multi care sunt multumiti si de behringer... :)
Sa ne spui ce ti-ai luat si ce parere ai despre achizitie :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 8:53 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Inainte de toate ii dau mare dreptater lui light_man pentru ca asa este, conteaza cum iti ingrijezesti intreaga linie, nu doar mixerul. Eu intotdeauna imi car singur boxe, amplifuri si tot ce mai am, plus ca am huse de protectie pentru multe din ele. Ca mixer, depinde de tine cum gandesti. Eu am 3 Phonicuri AM440D AM642D si un AM442D(achizitionat recent pentru un amic, dar care s-a dovedit a fi o mica teapa, sau bomba ca sa spun asa. E cumparat de pe forum de la un user de aici. Mi s-a spus ca e perfect doar ca e batran. Cand l-am primit, l-am primit odata fara cablu de alimentare, dar nu asta e problema, in plus era foarte murdar, s-a varsat ceva pe el, bere suc, nu stiu exact plus acel miros de la petreceri care se face spre dimineata. L-am desfacut pentru curatare si in interior pentru ca butoanele aveau un jeg lipicios si am constatat ca mixerul are lipituri, a fost reparat. Nu m-am tiganit la pret, nici nu a fost unul nesimtit. Desi l-am anuntat pe expeditor a doua zi, cu poze si tot, a acceptat prima data sa il returnez. Din cauza unor probleme, si a programului incarcat nu l-am putut trimite decat dupa 5-6 zile, refuzand sa il primeasca. In concluzie va recomand sa nu cumparati de la useri care apar ca ciupercile pe forum, doar pentru publicitate. Cumparati de la oameni "vechi" pe forum, seriosi si care nu isi pateaza obrazul pentru o suma modesta.) Revenind la mixere, eu iti recomand Phonic, in functie de ceea ce ai tu nevoie. Eu am doua cumparate de noi si au ceva evenimente in spate si ore multe de functionare si merg perfect, arata perfect, curate si fara zgarieturi. Inca odata subliniez ca depinde cat de bine sunt ingrijite. Cel mai bine ar fi un test fata in fata ca sa poti face o alegere cat mai aproape de raspunsul pe care il cauti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 21, 2009 11:57 pm 
Neconectat
User

vreau sa-l cumpar de nou,cu garantie

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 22, 2009 1:39 am 
Neconectat
User

eu am avut un amplificator Yamaha MX 1000 si am fost foarte multumit de el ! nu se compara cu nimic ( din ce am intalnit eu ) din clasa si puterea lui !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 22, 2009 1:21 pm 
Neconectat
User

mariusspuneceva scrie:
eu am avut un amplificator Yamaha MX 1000 si am fost foarte multumit de el ! nu se compara cu nimic ( din ce am intalnit eu ) din clasa si puterea lui !

eu vreau un mixer nu amplificator.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2