The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 10:54 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: parametri difuzor 15 peavey
MesajScris: Dum Apr 01, 2012 7:42 pm 
Neconectat
User

balan petrica scrie:
Milos Lucian scrie:
Faza e ca fara parametri cam dai cu batu in balta.
Orientativ ca subwoofer poti face un 150L net acordat la 40-45 pentru cel de 18'', si un 90-110L net pentru cel de 15 acordat la un 45-50Hz.
Nu ai nici o garantie dar statistic vb cam astea sunt valorile uzuale pentru bassreflex.Deci ai sanse sa sune ok.
Daca faci fullrange deja e mai complicat ca trebuie sa inperechezi cu ceva driver si acolo e ceva mai greu.
Eu daca nu as avea nici un parametru,si as avea difuzoarele tale as face pentru fullrange satelit 80L acordat la 50Hz.
Si as inperechea cu driver de minim 1''.Dar la faza cu fullrange e mai mare loteria decat strict ca subwoofer.

O solutie ar mai fi sa duci un difuzor la cineva sa masoare parametri TS si raspunsul in fregventa.Ca doar ai zis ca ai 6 buc de 15'' si e pacat sa te alegi cu niste cotete cantatoare.Si dupa iar sa modifici cuti si chesti dinastea.

pai hai sa ramanem doar pe subwoofer.pt sateliti am deja cu aceste difuzoare facute pe 3 cai.suna super.boxele au fost facute de un meserias batran.deci sa ramanem doar la partea de subwoofer.si pe langa asta ,dami o idee pentru un dif tot leningrad dar de 18,si pentru doua difuri de 18 ls 1802f. de la blue t.

Fişiere ataşate:
DSCN4021.jpg
DSCN4021.jpg [ 204.72 KiB | Vizualizat de 1165 ori ]
Sus

MesajScris: Dum Apr 01, 2012 7:44 pm 
Neconectat
User

balan petrica scrie:
balan petrica scrie:
Milos Lucian scrie:
Faza e ca fara parametri cam dai cu batu in balta.
Orientativ ca subwoofer poti face un 150L net acordat la 40-45 pentru cel de 18'', si un 90-110L net pentru cel de 15 acordat la un 45-50Hz.
Nu ai nici o garantie dar statistic vb cam astea sunt valorile uzuale pentru bassreflex.Deci ai sanse sa sune ok.
Daca faci fullrange deja e mai complicat ca trebuie sa inperechezi cu ceva driver si acolo e ceva mai greu.
Eu daca nu as avea nici un parametru,si as avea difuzoarele tale as face pentru fullrange satelit 80L acordat la 50Hz.
Si as inperechea cu driver de minim 1''.Dar la faza cu fullrange e mai mare loteria decat strict ca subwoofer.

O solutie ar mai fi sa duci un difuzor la cineva sa masoare parametri TS si raspunsul in fregventa.Ca doar ai zis ca ai 6 buc de 15'' si e pacat sa te alegi cu niste cotete cantatoare.Si dupa iar sa modifici cuti si chesti dinastea.

pai hai sa ramanem doar pe subwoofer.pt sateliti am deja cu aceste difuzoare facute pe 3 cai.suna super.boxele au fost facute de un meserias batran.deci sa ramanem doar la partea de subwoofer.si pe langa asta ,dami o idee pentru un dif tot leningrad dar de 18,si pentru doua difuri de 18 ls 1802f. de la blue t.

asta e boxa cu leningrad de 15 toli,cu bobina de 4 toli.se aud super .au voce,inalata si destul bass .

Sus

MesajScris: Dum Apr 01, 2012 10:34 pm 
Neconectat
User

E scris in mesajul meu si recomandarea pentru 18'',
Dar ce am recomandat eu e asa dupa ochi,nu un rezultat garantat.

Sus

MesajScris: Lun Apr 02, 2012 12:33 am 
Neconectat
User

Milos Lucian scrie:
E scris in mesajul meu si recomandarea pentru 18'',
Dar ce am recomandat eu e asa dupa ochi,nu un rezultat garantat.

ok,recomanda-mi un proiect mai exact.multumesc anticipat

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2