The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 10:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Care dintre ele credeti ca va suna mai bine ?!?
MesajScris: Joi Apr 04, 2013 2:59 am 
Neconectat
User

Sal all! In primul rand i-mi cer scuze ,poate pt intrebarile puerile ,eu fiind un kindergarden in audio nu ma pot compara cu acceia dintre dvs. care sunteti la facultate audio ! As dorii sa aflu in ordine , urmatoarele:
1.- daca am boxe de 8ohm (impedanta), acestea pe ce vor suna mai bine ?! Front sau A sony tip coloana 100wdin/200w muzicali,Rear sau B technics 70wdin/140w muzicali pe prima sau pe a 2-a poza (amplitunner) prima statie are 2 iesiri de boxe cea de a 2-a 4 adica A+B sau variante
2.Ce este mai performant/bun ?! 40Hz-20khz sau 20Hz-20khz
3.care dintre cele 2 Amplitunnere vi se pare mai bun/performant/fidel ?! as dorii un bass mai profund la nivel cat mai mic ....
Atasez si cele 2 poze cu specifiicatii .

Fişiere ataşate:
sa-ex120 specification.jpg
sa-ex120 specification.jpg [ 137.21 KiB | Vizualizat de 1982 ori ]
sa-ax7 specification.jpg
sa-ax7 specification.jpg [ 147.02 KiB | Vizualizat de 1982 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: Care dintre ele credeti ca va suna mai bine ?!?
MesajScris: Joi Apr 04, 2013 9:19 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

SA AX7 este mai performant .
Invata sa scrii corect in limba romana !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 12:21 am 
Neconectat
User

Ms pt Raspuns ! Cat despre Comentariul , "invata sa scrii corect in limba romana!" presupun k este statusul vreunui profesoras de tara fustrat maxim , care vrea sa dea si el note minime ! Eu nu am publicat vreo lucrare de Doctorat ,si cred k nu sunt pe site-ul Academiei Romane , intrebam si eu despre ceva....Nu toti cei care viziteaza acest site/forum sunt doctori docenti ! Dar evident, cred si sper k este vorba de o Greseala!!!

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 12:25 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Limba oficiala pe acest forum este limba Romana. Scrie corect daca vrei sa respecti si sa fi respectat.

Daca nu doresti, poti sa pleci pe multitudinea de forumuri populate de copii de 12 ani fara educatie. Internetul este mare.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 12:36 am 
Neconectat
User

Ok ! DL. Dr. Docenti ! Se pare k suferiti de mari IMPRESII , k sa nu mai pomenesc de Frustrari Ascunse! Chiar va rog sa-mi stergeti contul ! Se pare k a fost o GRESEALA Mare din partea Mea sa-mi fac cont pe acest forum si mai ales sa ma bag in seama cu oameni de aceasta calitate!

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 3:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

brhams scrie:
Ok ! DL. Dr. Docenti ! Se pare k suferiti de mari IMPRESII , k sa nu mai pomenesc de Frustrari Ascunse! Chiar va rog sa-mi stergeti contul ! Se pare k a fost o GRESEALA Mare din partea Mea sa-mi fac cont pe acest forum si mai ales sa ma bag in seama cu oameni de aceasta calitate!

Esti sigur ca asta iti doresti? :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2