The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:16 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sfaturi subwoofer atat pentru indoor cat si pentru outdoor
MesajScris: Lun Iun 17, 2013 9:23 pm 
Neconectat
User

Buna tututor,

De cateva zile m-am uitat pe net fie dupa un sistem complet de sunet fie dupa 4 basi. Imi doresc un sistem format de 4 basi si 2 sateliti care sa fie bun atat pentru aplicatii indoor cat si pentru aplicatii outdoor de maxim 500 persoane. Pentru moment m-am oprit la aceaste modele http://www.thomann.de/ro/ev_elx_118.htm si http://www.thomann.de/ro/dynacord_a_118_b_stock.htm

Care ar fi parerea voastra vis-a-vis de aceste doua modele si daca ar fi bune pentru indoor si outdoor. Bugetul maxim ar fi de 10.000-12.000 maxim.

Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfaturi subwoofer atat pentru indoor cat si pentru outdo
MesajScris: Mar Iun 18, 2013 7:49 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Ambele subwoofere trecute de tine mai sus sunt niste mizerii care nu au nici o legatura cu Dynacord. Sunt niste chinezarii ordinare cu logo de firma pe ele. Contin difuzoare cu sasiu de tabla si bobina de 3".

la 12000 de euro putem sa-ti facem un sistem cu adevarat performant, care sa mature pe jos cu tot ce exista pe piata in acel buget.

uite un exemplu:
viewtopic.php?f=38&t=17497

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfaturi subwoofer atat pentru indoor cat si pentru outdo
MesajScris: Mar Iun 18, 2013 8:22 am 
Neconectat
User

Multumesc pentru raspuns Mircea. Greseala mea este ca nu am specificat. Vorbeam de un buget de maxim 12.000 de lei. Asta este unul dintre motivele pentru care m-am oprit la cele doua modele. Daca ai ceva ce se incadreaza in acest buget si-mi poti lasa niste link-uri as aprecia foarte mult.

Sus

MesajScris: Mar Iun 18, 2013 9:27 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Da, se poate face.

Lasa-mi pe mesaj privat o adresa de E-mail si o sa-ti trimit o oferta de sistem

Te rog sa mentionezi ce fel de evenimente vei face si ce fel de muzica va predomina

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2