The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:28 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: POT FOLOSI UN PROCESOR DE SUNET CU UN MIXER AMPLIFICAT ?
MesajScris: Vin Feb 22, 2013 10:53 am 
Neconectat
User

as dori sa stiu daca pot sa folosesc un dsp244 sau un dsp 260 pe un dynacord PM 1000-3 (2X1000W).... detin 2 sateliti si 2 basi si as vrea sa-mi cumpar un dsp ptr taierea frecventelor, pt un sunet mai calitativ.....se poate? cum ar trebui sa il leg? va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: POT FOLOSI UN PROCESOR DE SUNET CU UN MIXER AMPLIFICAT ?
MesajScris: Vin Feb 22, 2013 10:59 am 
cristian vitan scrie:
as dori sa stiu daca pot sa folosesc un dsp244 sau un dsp 260 pe un dynacord PM 1000-3 (2X1000W).... detin 2 sateliti si 2 basi si as vrea sa-mi cumpar un dsp ptr taierea frecventelor, pt un sunet mai calitativ.....se poate? cum ar trebui sa il leg? va multumesc

da, poti folosi, eu tot asa folosesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: POT FOLOSI UN PROCESOR DE SUNET CU UN MIXER AMPLIFICAT ?
MesajScris: Vin Feb 22, 2013 11:01 am 
Neconectat
User

cum trebuie sa-l leg? la ce iesire din mixer? cum se face? scuzati-ma dar nu stiu...

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 11:05 am 
cristian vitan scrie:
cum trebuie sa-l leg? la ce iesire din mixer? cum se face? scuzati-ma dar nu stiu...

iesi din Main Out, intri in cross, iar din cros intri in Amp IN

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 11:11 am 
Neconectat
User

ies din main out si intru in cross unde? din cross de unde ies ca sa intru in amp in? ce dsp imi recomanzi? iti multumesc din suflet pt ajutor....

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 12:14 pm 
Neconectat
User

Ovidiu Gherasim scrie:
cristian vitan scrie:

iesi din Main Out, intri in cross, iar din cros intri in Amp IN

Sau in EQ in

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 12:24 pm 
cristian vitan scrie:
ies din main out si intru in cross unde? din cross de unde ies ca sa intru in amp in? ce dsp imi recomanzi? iti multumesc din suflet pt ajutor....

deci, iesi din Main Out din mixer si intri in IN la crossover, din crosoover de pe iesirea de bass intri in ampliful care il vei folosi pentru basi, iar de pe iesirea de High intri in mixer in AMP IN. Sau daca folosesti doar amplificarea mixerului, pe un canal pui basii in paralel, iar pe celalalt canal satelitii in paralel si atunci, din iesirea crossover LOW intri in AMP IN in canalul pe care sunt basii si in celalalt AMP IN intri cu cablul de pe iesierea crossoverului HIGH. Ca si crossover, recomand DBX driverack PA, e foarte bun si poti folosi 2x3 cai stereo, are compressor, feedback destroyer, EQ cu 2x31 benzi, iar daca iei si un microfon pt el, are o functie foarte faina, Auto EQ.

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 12:47 pm 
Neconectat
User

nu se poate folosi in paralel un vl 212 si un vl18 sub ?

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 12:51 pm 
Neconectat
User

spun asta deoarece vl 212 e pe 4 ohm si basul vl 18 pe 8 ohm....as dori sa folosesc varianta asta pe canal.....nu pot pune 2 vl de 4 ohm in paralel.

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 1:08 pm 
cristian vitan scrie:
spun asta deoarece vl 212 e pe 4 ohm si basul vl 18 pe 8 ohm....as dori sa folosesc varianta asta pe canal.....nu pot pune 2 vl de 4 ohm in paralel.

nu, nu poti pune asa, pentru ca impedanta va fi de 2 ohmi, prea mica. Cel mai bine e sa achizitionezi un amplificator separat pe care sa-l folosesti pe bas

Sus

MesajScris: Vin Feb 22, 2013 5:19 pm 
Neconectat
User

daca imi recomanzi un amplificator separat pt basi,cum o sa mai folosesc dsp si pt sateliti care ia putere din mixet si pr basi cu putere separata?

Sus

MesajScris: Vin Iun 28, 2013 9:31 pm 
Neconectat
User

Salut tuturor, am si eu aceiasi problema de rezolvat adica daca pot folosi un 1000-1 conectat cu un DPA 2000 cu dsp ?
Deci intru in amplificator din main out (mixer) si ies din procesor amic in amp in si ar trebui sa rezulte din amplificarea powermixului un sunet procesat in functie de cum am nevoie nu? Am incercat ceva dar nu prea mi-a reusit (nu aveam control independent pe fiecare canal crestea volumul simultan indiferent daca ridicam numai canalul L sau R). foloseste cineva 1000-1 asa sau se poate? Multumesc.

2 Br cu WPU 1805-x
DPA 2000+procesor Amic
Mixer Powermate 1000-1
Microfon AKG WMS 450 C5

Sus

MesajScris: Vin Iun 28, 2013 10:40 pm 
Luca Catalin scrie:
Salut tuturor, am si eu aceiasi problema de rezolvat adica daca pot folosi un 1000-1 conectat cu un DPA 2000 cu dsp ?
Deci intru in amplificator din main out (mixer) si ies din procesor amic in amp in si ar trebui sa rezulte din amplificarea powermixului un sunet procesat in functie de cum am nevoie nu? Am incercat ceva dar nu prea mi-a reusit (nu aveam control independent pe fiecare canal crestea volumul simultan indiferent daca ridicam numai canalul L sau R). foloseste cineva 1000-1 asa sau se poate? Multumesc.

da, eu folosesc PM1001 si A&H PA12CP asa. Din main out in cross si din cross in amp in si totul e stereo, fiecare canal cu treaba lui

Sus

MesajScris: Dum Iun 30, 2013 6:47 pm 
Neconectat
User

Am incercat ceva dar nu prea mi-a reusit (nu aveam control independent pe fiecare canal crestea volumul simultan indiferent daca ridicam numai canalul L sau R). foloseste cineva 1000-1 asa sau se poate? Multumesc.[/quote]

Multumesc Ovidiu am rezolvat problema aia, nu-mi iesea pentru ca era semnalele adunate la intrare in amic de aceia oricare canal il ridicam cresteau amandoua simultan

2 Br cu WPU 1805-x
DPA 2000+procesor Amic
Mixer Powermate 1000-1
Microfon AKG WMS 450 C5

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2