The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:21 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare sistem Surround (Yamaha ?)
MesajScris: Vin Iul 19, 2013 7:55 pm 
Neconectat
User

Bună ziua,

Menționez încă de la început că sunt la nivel de începător în materie de cunoștințe audio. Dar știu chestii elementare. M-am săturat de țepe gen sistem 5.1 Pioneer de 1100W... gen http://www.aoy.ro/sisteme-home-cinema/2 ... s-222.html , în fine să trecem la subiect. Aș vrea să achiziționez Yamaha RX-V373 + NS-140F http://www.sono.ro/audio-51-surround-335/promo-receiver-set-boxe-51-335_345/yamaha-rx-v373-ns-140f-50-pack-6680.html
Ce părere aveți de sistem ? Și nelămurirea mea cea mare este dacă acest sistem are neapărat nevoie și de subwoofer ? Cum va suna fără subwoofer ? Ce altceva mi-ați recomanda în banii aceștia ? Nu vreau plasticuri gen Logitech/etc.

Mulțumesc anticipat!

LE: Dacă subwooferul trebuie neaparat inclus, ar fi bun un Yamaha YST-SW216 http://www.sono.ro/audio-51-surround-33 ... -5552.html ?

Aștept păreri și sugestii.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare sistem Surround (Yamaha ?)
MesajScris: Sâm Iul 20, 2013 12:36 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu am nicio parere !
Te rog ... nu cum ai facut tu ( incredibil cata lipsa de respect in zilele astea ) sa nu rogi pe nimeni sa te ajute :) cu o parere realista , deci...rezultatul probabil va fi identic cu nivelul solicitarii tale :) ...
Recomand sa nu iei in seama parerile exprimate pe oarece forumuri .
Majoritatea sunt niste copii habarnisti semianalfabeti sau / si lautari care au auzul deformat sau needucat ( scuze userilor care nu se incadreaza aici ) , care in afara de a citi niste simple specificatii tehnice elementare nu te pot ajuta , deoarece nu pot interpreta realist acele date pur tehnice .
Cei care cu adevarat se pricep nu isi pierd vremea pe forum-uri si cu siguranta nu ofera sub nicio forma consultanta moka :) .... dar tu poti ( eheee ! ) astepta cateva raspunsuri decente .
Exsta si oameni binevoitori si suficienti de cunoscatori ....poate ai noroc .
PS :

Pe anumite forumuri ( in general cele franceze) daca nu folosesti formule de politete firesti ... primesti ban in secunda 1 :) .
Cu aceasta ocazie acel forum scapa de un anume tipar de useri...oare in Franta sunt prea multi simandicosi sau nu mai exista bun simt ?

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Sâm Iul 20, 2013 5:02 am 
Neconectat
User

Vă mulţumesc frumos pentru ajutor, dar nu asta era intenţia.

O zi bună.

Sus

MesajScris: Sâm Iul 20, 2013 2:51 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am instalat exact sistemul respectiv la un client (impreuna cu subwofferul respectiv, ai neaparat nevoie de el, fara o sa se auda spart) si pot spune ca am fost multumit de calitate.

DAR, este un sistem pentru auditie, pt HiFi (nu exceleaza) si special pentru continut Dolby Sorround (filme cu track audio dolby, etc). In astfel de conditii se aude excelent si pot spune ca este cu mult peste alte sisteme similare (chiar acum o luna am montat ceva Pioneer similar care se auzea ca toti dracii).

Receiverul poate fi folosit ca centru multimedia (are intrari HDMI), poti lega prin el DVD / SetTop Box / PC ) pe care le poti controla centralizat pe partea de audio

Pentru un sistem de living il recomand cu caldura.

Pioneer DJM-500 + Pioneer DDJ-ERGO
Tapco 220FX
Double Derby + American DJ Revo III + Starville SF-80 + Laser Shinp

Sus

MesajScris: Sâm Iul 20, 2013 6:56 pm 
Neconectat
User

Mulțumesc frumos dl. Călin. Am să țin cont de sfat. Deci cu subwoofer musai. Să ai o zi frumoasă!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2