Buna ziua . Sunt mai nou pe forum ,dar am vazut ca aici profesionalismul "este la el acasa" , si doresc din partea cunoscatorilor un sfat la completarea unui sistem de sunet activ pentru o formatie vocal-instrumentala. Am citit majoritatea postarilor si am vazut ca nu sunt agreate foarte mult Branduri ca Dynacord...etc ...sau ca sunt prea scumpe....sau ca sunt la moda la manelisti (nu ma incadrez in aceasta categorie), eu chiar mi-am confectionat un mini sistem 2basi (PA C12-300MB) si 2sateliti (QSL QS10P10) care suna foarte bine dar doresc pentru ca tot am cumparat un chilipir 2 basi Machie SRS1500 aproape noi , sa mai adaug doi sateliti / medii activi dar nu vreau din plastic si ma gandeam la varianta cu The box TA12, dar am vazut ca urca decat pana la 16KHz ceea ce nu-mi place....dar nu le-am auzit. Poate sa-mi spuna cineva ceva de acest model de boxe ce difuzoare au sau daca se pot inlocui cu ceva difuzoare mai bune? Ar mai fi o varianta: Am doua active plastic Unimax U15A (the box 502A) care au foloseste acelasi amplifcator cu the box TA12- din care sa iau amplificatorul si sa-mi confectionez doua active cu 12" si Tweeter sau ma gandeam la un proiect cu 4x 8PW3 si Tweeter. Credeti ca se merita sa folosesc acele amplificatoare ptr boxele active pe care vreau sa le construiesc sau se poate confectiona altul sau cumpara de undeva? Daca da, ce combinatie de 12"+TW ar fi nimerita tinand cont ca i-mi doresc sa am sune bine pe voci . Sau ce parere aveti despre 4x 8PW3 + 2x ST350 ? Detin : 1.Power mixer - Dynacord 1000-2 (urmeaza achizitionarea unuia pasiv ....cred ca SoundCraft) 2.Boxe active bass - Mackie SRS 1500 (2buc) 3.Sateliti /medii - Unimax U15A (echivalent The Box 502A) - ??? urmeaza schimbarea.
|