The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 1:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Putin ajutor
MesajScris: Vin Mai 06, 2011 10:27 pm 
Neconectat
User

D-l ALEXANDRU,no coment!Daca comentez risc sa gresesc iar apelativele si-mi i-au iar vreo palma,posibil inchisa.Imi cer scuze,am gresit.
D-le MIRCEA just si per obiect.Sunteti o delicatesa in ceea ce privesc raspunsurile..invat..e bine..asimilez,diger informatie..altceva nu-mi trebuie..V-a multumesc dragii mei.
Am ceva pe suflet dar no sa "v-a" marturisesc pt ca pot aduce jigniri "indirecte"..ma refer la particularitati audio nu altceva.The end story.Scopul acestui forum e altul si sper sa mentin si eu linistea si hrana siteu-lui asa cum trebuie.
Aveam o discutie cu niste domni pe aci pe site in particular,de aceea i-am si atras atentia d-lui moderator ca as vrea pe privat pt ca sunt incepator si evident pot crede in CHINEZARII!!si nu vroiam sa patez sau poluez imaginea de aici,abordand un subiect de asemenea natura,corect?
M-i se recomandase ceva de la Paudio sau RCF iar eu aveam ceva cu EW-ul ala de 18" de la . si mi s-a spus ca nu e bine sa arunc banii pe un rahat chinezesc..si am raspuns:
Nu intelegi de ce vreau sa arunc banii pe un rahat chinezesc?simplu:1]normal ca nu-s idiot sa arunc banii indiferent pe ce fereastra si indiferent pe ce..si 2]..din necunostinta de cauza..
tu ai idee cat e de greu sa vrei ceva bun intr-un buget destul de restrans si alegerea sa o faci doar pe baza a ceea ce cred si recomanda ceilalti?sii stii foarte bine ca daca e sa gandim la obiect si logic e cam imposibil asa ceva..de ce?pt ca parerile sunt impartite!pt ca stim cu totii ff bine ca in ceea ce priveste sunetul, multumiti putem fi doar cand auzim cu urechile noastre "acel"sunet si cand ne facem treaba cu ceea ce am achizitionat..pt ca eu nu prea am posibilitatea sa ascult aceste difuzoare..deacat abia dupa ce dau banii pe el..

Sus

Subiectul mesajului: Re: Putin ajutor
MesajScris: Mie Mai 11, 2011 10:29 pm 
Neconectat
User

M-am gandit sa-mi iau acest model M.A.G. (MAG) M1801, made in the Ukraine
ce parere aveti despre el?daca il echipez corespunzator incinta,filtru activ amplificare,ce sateliti ar merge pt el in scopul de a da mici sonorizari in aer liber.daca aveti idei recomandati-mi o incinta,un filtru,amplificarea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2