The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 1:41 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bine v-am gasit
MesajScris: Dum Dec 04, 2011 12:15 am 
Neconectat
User

Va salut cu respect,
Intuitiv, bogat in informatii si bine intretinut forum, sincere felicitari !!!
Am achizitionat poate prematur un sistem audio Behringer (second hand).
Nu am suficiente cunostinte in domeniul acesta nici macar pt a interconecta corect diversele module.
Pt a nu plictisi sau supara pe cineva cu intrebari de incepator poate are cineva dispozitia necesara in a-mi indica cateva situri pt incepatori.
Scopul meu este de a vorbi la un microfon de calitate(pe care nu il am inca) in conditii si cu rezultate similare unui studio : modulatie clara, penetranta, placuta, cu un spectru cat mai larg de frecvente.
Cum azi am primit coletele sunt nerabdator !!! poate si unii dintre voi ati fost in situatia mea candva. Mai jos am sa enumar modulele si daca cineva din voi va avea 2-3 minute pt a-mi da o mana de ajutor va multumesc in avans. Sunt din Arad, cineva de prin zona ?
microfon de la casti A4TECH(doar pt teste sau eventual semnal preluat de la calculator?)
ULTRA-VOICE VX2000
ULTRAFEX PRO EX 3200
ULTRAGRAPH PRO FBQ1502
VIRTUALIZER PRO DSP2024P
In acest moment nu am cabluri de legatura si nici nu stiu de care sa cumpar si cate.

Va multumesc pt rabdare si indrumari,
Nicu

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bine v-am gasit
MesajScris: Dum Dec 04, 2011 2:06 pm 
Neconectat
User

salut.. daca vrei cumpara conectori si iti fac eu cadou vreo 3-4 metri de cablu de semnal si ti-l si mufez cum vrei ..

Sus

MesajScris: Dum Dec 04, 2011 3:54 pm 
Neconectat
User

Salut Alexandru,
Merci pt raspuns, ok, voi cumpara conectori dar de care ? de fapt chestiunea este daca toate aceste module se inseriaza cu mufe jack mono sau cu XLR mama si tata ? Daca da care ar fi ordinea logica ? intreb pt ca pe net am gasit diverse metode cum ar fi : prin mufa XLR intra semnalul de mic in VX2200 apoi cu jack out catre FBQ1502 din care se intoarce inapoi in VX2200 de unde cu conector XLR pleaca catre EX3200 care se inseriaza cu DSO2024P de unde iese catre amplificator. Este corect ? sau de fapt trebuiesc doar inlantuite intr-o anumita ordine ?
Orice banalitate pt voi este de mare ajutor unui debutant !!! Cand ma gandesc ca odata rezolvata legatura fizica urmeaza marea provocare de a face reglaje, care cu siguranta, au si acestea secretele lor...nu pot decat sa ma bucur de existenta acestui forum sperand ca voi primi cate un sfat de la voi.
O zi buna

Sus

MesajScris: Dum Dec 04, 2011 4:13 pm 
Neconectat
User

pai, eu nu am lucrat cu procesoarele respective.. asa ca nu prea am idee care este ordinea :( dar poate iti spune cineva care a lucrat cu ele , si atunci o sa stii si ce ai de cumparat..eu te ajut cu cablurile

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2