The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 4:29 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Alegere incinta bp12,mth30 sau cubo12 Va rog o parere.
MesajScris: Vin Feb 10, 2012 8:03 am 
Neconectat
User

Nu îţi pot oferi încă o părere, dar :

Weekendul viitor o să-mi pun la lucru sculele audio ce-am reuşit să le adun : sateliţi cu ew-1205 + comp34 ; 2 başi MTH-30 cu LW-1203 ; amplificare unul sau două E800 ; cross CX2310 . Deci cam aceaşi treabă cu sistemul tău.
După aceea pot veni cu o rezoluţie asupra modului în care s-au comportat başii în raport cu sateliţii.

Oricum pentru MTH-30 este mai recomandat LW-1203 decât EW-1205 ( defapt pentru orice bass în general ).

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 1:37 pm 
Neconectat
User

ew poti sa-l sari din start din functiune....nu poti da cu mai mult de 100W folosit pe bass

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 2:22 pm 
Neconectat
User

Pirv Razvan scrie:
ew poti sa-l sari din start din functiune....nu poti da cu mai mult de 100W folosit pe bass

gresesti enorm :?
eu am dat 200 in cubo12 cu ew1205 timp de 3 ore.spl bunisor si n-o avut nimic :roll:

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 4:02 pm 
Neconectat
User

sincer sa spun nu ma pot pronunta cu cubo-ul in fata mth-ului deoarece nu am auzit.ziceam doar ca tine ew-ul.acuma in specificatii zice ca coboara mai jos ew-ul insa in realitate fata de lw nu e chiar asa din zisele altora care le-au avut pe ambele.insa mth-ul ar cobori mai jos.depinde si ce sonorizari faci in general.eu ti-as da un alt sfat,acum depinde si de amplificare.mai ia 2 ew-uri si fa-ti 2 fr-uri 2x12.vei fi avantajat de asa un sistem.va suna mai tare si va avea si ceva bas.eu asta as face.mai vezi si alte pareri :P

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 4:40 pm 
Neconectat
User

Sau vinde satelitii si cumpara fr-urile alea 2x12 ale lui Dan (pe forumul vecin) si ai rezolvat problema. La 800ron ai o pereche de boxe bune cu destul bass. Incintele sunt facute calumea, ramforsate, nu vibreaza. Pe langa asta mai au si tabla perforata. in felul asta nu te mai complici cu sistem pe 2 cai si alte prostii.
Ramane la alegerea ta.

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 6:20 pm 
Neconectat
User

langa satelitii aia fa mth si baga e12 sau lw12.ce te tine bugetul.

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 8:06 pm 
Neconectat
User

nu am auzit mth,dar fechete ionut i-a facut pe ambii.el o spus clar ca mth coboara mai mult decat cubo care sustin si eu ca nu coboara prea mult.are spl de la 60hz in sus.cat despre ew12 e un dif bun si o tinut cu un canal de e800 in blana vreo 3 ore.dar la fel,dupa ce am citit atatea pareri lw12 ii mai basos ca ew12,cel putin asta reiese.

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 9:58 pm 
Neconectat
User

silviu tudor scrie:
Pirv Razvan scrie:

eu am dat 200 in cubo12 cu ew1205 timp de 3 ore.spl bunisor si n-o avut nimic :roll:

folosisestel asa de cateva ori si vezi rezultatul final, este un dif ok de medi, pe partea de bass nu prea REZISTA MECANIC

lw`u e mult mai potrivit pe partea de bass ;)

Sus

MesajScris: Vin Feb 10, 2012 10:02 pm 
Neconectat
User

Pirv Razvan scrie:
silviu tudor scrie:
Pirv Razvan scrie:

folosisestel asa de cateva ori si vezi rezultatul final, este un dif ok de medi, pe partea de bass nu prea REZISTA MECANIC

lw`u e mult mai potrivit pe partea de bass ;)

macar te-ai jucat cu un astfel de difuzor.e mult mai rigid ca un ew1505 de care am acum in satelit.daca ii pui un high pass la 50hz in cubo tine 200 watti fara distorsiuni linistit.testeaza si apoi vorbeste :wink:

Sus

MesajScris: Sâm Feb 11, 2012 3:14 am 
Neconectat
User

Sincer nu am avut nimic cu firma tehnologie albastra.O vedeam ca pe SAL doar cu produse pt sonorizari.Ceva in genu un pustan vrea sa se apuce de sonorizat cu banii de alocatie si cumpara 2 ew-12(nush cat) si face si el de o ciorba.
Dar deja o dam in penibil hornuri si rachete cu difuzoare de 40 eur la end-user.Practic vine unu citeste forumu si zice ce cacat sa dau 1-2 mii euro pe un JBL,FTB,RCF, sau ceva calumea facut la Mircea cand cu 100 eur imi fac o pereche de ''sabbufere'' de rup asfaltu cu ele.
Am inteles poate suna mai ok ca un sub genius dar totusi.Nu inteleg de ce nu lucrati vreo cateva luni strangeti 1000 eur luati 2 topuri ok sh.Si incepeti treaba.Apoi cu bani castigati luati ce mai trebuie,dar calumea nu ciurucuri.
Daca vreti DIY atunci nu vad rostul de a manufactura un produs mai prost decat poti lua gata facut.Conceptul DIY e f prost inteles la noi in tara.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 11, 2012 12:51 pm 
Neconectat
User

fiecare face cum poate luciane.si sa nu uitam ca la un event poate merge dj-ul si cu boxe de pc daca stie face lumea sa se distreze.si nu iti fie frica ca nu-i bt-ul asa rau.face galagie,ceea ce se doreste in general.si am bt-uri si am si chefuri si fac si bani.deci pentru mine dynacord,rcf,fbt is marci bune,dar care nu ofera mai nimic la cat costa.deci pentu mine e egal cu 0 brandul.la mine nu s-o plans nimeni ca nu scrie pe boxa ev(nu scrie nimic)si lumea tot se distreaza.si sa sti ca face si compul tz tz tz :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Feb 11, 2012 10:11 pm 
Neconectat
User

Eu la alceva ma refeream, daca nu va trebuie avioane faceti bassreflex.Da voi de fapt vreti avioane ca va aruncati la hornuri :roll:
Faci 2 sateliti cu ew12 si un bas cu LW15 si ai un sistem minim(dar suficient) cu care sa iti faci treba la inceput.Dar hornurile au alte scopuri,printre care a fi lo cost nu se afla.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2