The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 2:37 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: recomandare microfon Headset - pentru antrenor kangoo Jump
MesajScris: Mie Iun 06, 2012 2:39 am 
Neconectat
User

Salutare !

Am fost rugat de antrenorul meu, sa-l ajut sa face ceva modificari la sistemul audio din sala, printre care sa fie si un microfon pentru cursurile de kangoo Jump , taibo si step aerobic .

Trebuie un microfon Headset , care sa reziste la foarte mult efort si la foarte multe miscari de genul celor din videoclip ;

http://www.youtube.com/watch?v=WWTF6Kf9 ... re=related

Acum am zis sa iau un :

Shure PG14E/PG30 M10 Headset (este cel mai ieftin de la shur )

Imagine

http://www.thomann.de/ro/shure_pg14epg3 ... eadset.htm

pretul ajunge : 950 ron cu tot cu transport

daca stiti alte variante mai bune sau la fel de bune si rezistente in aceiasi gama de pret va astept cu idei ;

O zi buna !

Sus

Subiectul mesajului: Re: recomandare microfon Headset - pentru antrenor kangoo J
MesajScris: Mie Iun 06, 2012 12:52 pm 
Neconectat
User

pentru asa ceva banuiesc ca nu e nevoie de o claritate exagerata.deci poti gasi si de la alte firme low cost ceva:t bone,samson etc

Sus

Subiectul mesajului: Re: recomandare microfon Headset - pentru antrenor kangoo J
MesajScris: Joi Iun 07, 2012 2:23 pm 
Neconectat
User

nu mi trebuie caalitate exagerata , trebuie fiabilitate exagerata :))

o sa se faca multa miscare cu acest echipament si iti dai seama ca trebuie ceva rezistent in primul rand.

a sunat la magazinele de profil si mi-au fost recomandate marcile SHUR, AKG, ADAM HALL ca fiind mai fiabile . Dintre toate, dupa cum ma asteptam si eu Shur-ul a fost cel mai laudat

Bafta !

Sus

MesajScris: Joi Iun 07, 2012 2:51 pm 
Neconectat
User

da..ma rog...shure-ul este laudat dar nu e cel mai bun.
poti incerca cu seturile de la akg ,sunt mai ieftine in general din cate stiu eu.
scule solide dar nu de calitate mai face si samson

Sus

MesajScris: Joi Iun 07, 2012 3:40 pm 
Neconectat
User

am vazut ca este si un model akg la 1250 ron :
MICRO­FON FARA FIR AKG PW SPORT SET
Imagine

in acest caza shur este mai ieftin si nu stiu daca se merita diferenta de bani pentru akg .
insa akg este modelul special facut penntru sport si asta ar da de gandit ;

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2