De curand am achizitionata modelul de placa ext. pe usb mai sus mentionat si am urmatoarea marte problema careia nu ii dau de cap : are momente cand sunetul se aude numai in iesirea de casti iar ledurile de semnal output nu se aprind neam ca si cum nu as avea semnal din laptop....ori nu se mai aude nici in casti... Placa o folosesc pe Virtual dj 6.0.2 , problema asta apare, dar nu mereu, cand merge perfect, cand in mijlocu distractiei ma trezesc ca nu mai am sunet in iesire ,sau ba un Deck din virtual dj se blocheaza , sau mai nou aseara dadeam play la DECK A si imi canta DECK B si invers. Mentionez ca placa o folosesc pe laptop DELL D620 am setata placa umix44 ca placa default iar cealalta placa a leptopului pentru comunicare. Am reinstalat driverele Asio crezand ca e de la ele... cateodata imi apare error asio driver not enougf chanell.... desi totul e setat bine si placa cu 5 minute innainte mergea perfect. VA ROG MULT DATI-MI O MANA DE AJUTOR . daca nu sa cumpar alta placa desi nu mai am bani:((
|