P Victor scrie:
De cate ori ai fost la Ateneu sau la Opera ?
Nu de alta , dar ca sa ne facem o parere ... despre utilitatea recomandarilor tale .
Nu trebuie sa te simti jignit , dar unii useri , mai naivi pot lua de bune ideile binevoitoare dar nedocumentate ale altor useri .
Sau poate ai interese comerciale , si promovezi aceasta " minune " in lumea Pro audio DAD

!
Nedocumentat,MA DECLAR,cu privire la aceasta firma/brand DAD!!,poate chiar am gresit cand am recomandat!!,INSA, comparativ cu alte incinte mult mai mari cu care am avut de a face,cum ar fi BR-uri si PLANARE pe 18",pot spune ca m-au impresionat..nimic mai mult.restul concluziilor le puteti trage dvs.
Daca crede cineva in continuare ca as promova cumva acest produs,ma retrag.Totusi, este bine sa ne exprimam parerile,experientele intre noi,pt ca nu o data am ajuns la concluzia ca nu tot ceea ce este ,"de firma",este si bun...iar aceasta afirmatie este comuna multor useri de pe acest forum..
Pana la urma nici eu nu recomand sa ne luam dupa parerile unora si altora,indiferent de experienta si varsta,doar proband/ascultand personal acel sistem vom sti ce cumparam si daca ne va place.
Da-l incolo de DAD,n-am auzit in viata mea de ei..si nici nu o sa-mi cumpar vreodata!!..
Mai mult eram curios ,daca a mai ascultat cineva acele boxe..
Cu respect pt voi toti.