The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 10:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sistem audio - maxim 1000 euro
MesajScris: Sâm Iun 01, 2013 10:24 pm 
Neconectat
User

Buna seara! Este primul meu post pe acest forum si tin sa va felicit pentru ceea ce faceti. Dar sa trecem la ``problema``. Doresc sa achizitionez 2 boxe active si nu stiu ce marca, ce model. Vreau sa va instiintez ca nu ma pricep absolut deloc si de aceea v-as ruga sa fiti blanzi cu mine..... Bugetul de care dispun este de 1000 euro cu toate ca din acesti bani as fi luat si un mixeras si chiar un microfon cat de cat bunicel. Dar am citit cateva pagini pe aici si m-am cam ingrozit.... :cry: Pentru ce doresc achizitia: boxele vor fi folosite de fiul meu care canta la orga, la diferite evenimente de genul: serbari scolare, majorate, etc, oricum sunt festivitati mici si el, copilul fiind mic, are doar 13 anisori. Ma intereseaza doar cele active deoarece cele pasive implica si alte ``scule``. In prezent are 2 monitoare de studio yamaha hs50 pentru studiu. Eu as dori sa le dau, cu toate ca nu le-am achizitionat decat de vreo 2 luni si sa cumpar boxe. Credeti ca se va putea studia la orga folosind boxele? Sunt interesat mai mult de calitatea sunetului decat de putere. As dori, ca pe viitor, in caz de upgrade sa pot scapa usor de ele. Cum credeti ca este mai convenabil: sa ma orientez catre entry-level la firme de prestigiu sau la cele de top la firme gen ibitza sound, behringer si care o mai fi? Astept cu nerabdare un raspuns de la voi....
PS. Nu sunt deranjat daca puteti face dvs. 2 boxe active....

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sistem audio - maxim 1000 euro
MesajScris: Mar Iun 04, 2013 6:06 pm 
Neconectat
User

In primul rand felicitari pentru fiul dumneavoastra! Pentru ceea ce faceti ,din punctul meu de vedere fbt maxx 4 ar fi printre cele mai bune si cred ca va incadrati in bani!

Sus

MesajScris: Lun Iul 22, 2013 12:15 am 
Neconectat
User

Toma Marian scrie:
In primul rand felicitari pentru fiul dumneavoastra! Pentru ceea ce faceti ,din punctul meu de vedere fbt maxx 4 ar fi printre cele mai bune si cred ca va incadrati in bani!

ai ascultat boxele recomandate ? sau doar dupa povesti ? ...fbt maxx 4 sunt pasive , activele sunt fbt maxx 4A si depasesc 3300 ron buc

bugetul este cam mic pt 2 boxe active de calitate, asta ar veni sub 2.000 ron de bucata deoarece mai aveti nevoie si de mixer, chiar si un microfon care sa fie pe fir dar mai bun avand in vedere ca sunt bani putini
boxe active puteti incerca/asculta ceva de la bheringer altceva in bani acestia nu vad ce, sunt ok pt inceput !

Sus

MesajScris: Vin Iul 26, 2013 4:26 pm 
Neconectat
User

Sau stai atent pe forumuri, si poate gasesti ceva sh care se incadreaza in bugetul alocat...asta in cazul in care nu este urgent...!!!

Sus

MesajScris: Vin Aug 02, 2013 9:33 pm 
Neconectat
User

Pirv Razvan scrie:
Toma Marian scrie:

ai ascultat boxele recomandate ? sau doar dupa povesti ? ...fbt maxx 4 sunt pasive , activele sunt fbt maxx 4A si depasesc 3300 ron buc

bugetul este cam mic pt 2 boxe active de calitate, asta ar veni sub 2.000 ron de bucata deoarece mai aveti nevoie si de mixer, chiar si un microfon care sa fie pe fir dar mai bun avand in vedere ca sunt bani putini
boxe active puteti incerca/asculta ceva de la bheringer altceva in bani acestia nu vad ce, sunt ok pt inceput !

Intradevar Marian a uitat sa scrie acel A ,dar sigur la varianta activa a facut referire ,pt ca in primul post Catalin B , a specificat ca vrea active.

Razvan tu ai ascultat boxele recomandate? Este clar ca intr-o mie de euro nu te poti gandi la "nume" daca iei in calcul echipamente noi.

FBT maxx 4 A sau FBT maxx 5 A folosite gasesti pana in 800 euro /perechea si, crede-ma sunt boxe (le-am ascultat ,am avut , acum am HImaxx 40 a ).

Eu sincer la o pereche din cele mentionate ( FBT ) m-as orienta , un microfon cu fir Shure beta 58 sau sm 58 (pana in 100 eur folosit)sau fara fir AKG wms 40 mini vocal ( ~ 100 eur nou ) si ceva mixer decent a fost recent pe forum Mackie pro FX 8 parca (`150 eur )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2