Pirv Razvan scrie:
Toma Marian scrie:
In primul rand felicitari pentru fiul dumneavoastra! Pentru ceea ce faceti ,din punctul meu de vedere fbt maxx 4 ar fi printre cele mai bune si cred ca va incadrati in bani!
ai ascultat boxele recomandate ? sau doar dupa povesti ? ...fbt maxx 4 sunt pasive , activele sunt fbt maxx 4A si depasesc 3300 ron buc
bugetul este cam mic pt 2 boxe active de calitate, asta ar veni sub 2.000 ron de bucata deoarece mai aveti nevoie si de mixer, chiar si un microfon care sa fie pe fir dar mai bun avand in vedere ca sunt bani putini
boxe active puteti incerca/asculta ceva de la bheringer altceva in bani acestia nu vad ce, sunt ok pt inceput !
Intradevar Marian a uitat sa scrie acel A ,dar sigur la varianta activa a facut referire ,pt ca in primul post Catalin B , a specificat ca vrea active.
Razvan tu ai ascultat boxele recomandate? Este clar ca intr-o mie de euro nu te poti gandi la "nume" daca iei in calcul echipamente noi.
FBT maxx 4 A sau FBT maxx 5 A folosite gasesti pana in 800 euro /perechea si, crede-ma sunt boxe (le-am ascultat ,am avut , acum am HImaxx 40 a ).
Eu sincer la o pereche din cele mentionate ( FBT ) m-as orienta , un microfon cu fir Shure beta 58 sau sm 58 (pana in 100 eur folosit)sau fara fir AKG wms 40 mini vocal ( ~ 100 eur nou ) si ceva mixer decent a fost recent pe forum Mackie pro FX 8 parca (`150 eur )