The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:26 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Achizitie amplificator+boxe
MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 11:23 am 
Neconectat
User

Salutare , deși am cont nou vă urmăresc de ceva timp ca "guest" , cum spune și titlul acestui thread am nevoie de un amplificator și 2 boxe sau 4 nu de aceeași putere , dar să se audă bine pentru o curte și casă am un buget de +1000 de lei (10 milioane vechi) , la ce îmi trebuie acestea păi la sfârșitul acestei luni am o nuntă fiind fratele miresei și stau și la casă trebuie să punem ceva mese în curte pentru invitații etc , eu am un sistem de la genius 5.1 , dar nu sunt foarte mulțumit de el la volum mai mare se aude "înecat" , eu aș avea nevoie de 2 boxe în primul rând cât de cât puternice și o a două pereche pe 2 căi primele eu cred că ar trebuii pe 3 căi , nu prea mă pricep la acest lucru ce mai știu mai știu de la un vecin de al meu care se pricepe în acest domeniu , chiar vroiam să îmi împrumute un amplificator și câteva boxe de al lui , dar și el este prezent la nuntă aceea , mă rog ideea e că nu prea vreau să închiriez vreau să am și eu ceva mai bun pe o perioadă mai lungă , dacă sunteți amabili să îmi spuneți ce să cumpăr și de unde să cumpăr aș fi foarte fericit.
Va mutumesc. O zi bună.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Achizitie amplificator+boxe
MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 12:10 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

1000 de lei este mult prea putin pentru orice echipament PRO audio. Nici macar chinezarii mizerabile nu gasesti la banii aceia.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 12:40 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
1000 de lei este mult prea putin pentru orice echipament PRO audio. Nici macar chinezarii mizerabile nu gasesti la banii aceia.

Nu doresc ceva pro , dar macar sa se respecte marca pentru amplificator/boxe eu m-am axat pe Technics si Pioneer am auzit 2 linii de la vecinul meu si suna foarte ok la fel si boxele care sunt de la aceleasi firme el mi-a zis ca pot sa gasesc ceva bunicel SH nu vreau neaparat nou , insa nu prea le am cu modelele ce sa aleg si de unde sa le cumpar.
Am gasit pe un site niste boxe Technics SB-CS 70 la 350 ron si Pioneer CS 775 la 390 ron si un amplificator Pioneer A-447 320 ron care mi-au atras ochii insa nu stiu prea multe despre ele am cautat dar am gasit ceva insa nu stiu cum sunt cele pe care le-am gasit eu nu vreau sa i-au vreo teapa sau ceva cu ele .

Sus

MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 4:47 pm 
Neconectat
User

tu ai ramas blocat pe boxele alea . nu vrei reusi sa faci nimic cu ele :| nici macar sa acoperi vocea oamenilor dar is banii tai :))

Sus

MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 4:57 pm 
Neconectat
User

am doua boxe Eminence de 150W de vanzare si un amplificator pentru ele facut de mine, toate in acesti bani
daca te intereseaza vorbim mai multe pe PM

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 1:13 pm 
Neconectat
User

ce boxe ai enumerat tu , pioneer si technics am avut eu si nu sunt ok pt aplicatia ta.
Cauta ceva sh de sonorizare daca vrei galagie ;)

Sus

MesajScris: Dum Aug 11, 2013 3:32 pm 
Neconectat
User

Sebastian Samarescu scrie:
ce boxe ai enumerat tu , pioneer si technics am avut eu si nu sunt ok pt aplicatia ta.
Cauta ceva sh de sonorizare daca vrei galagie ;)

Nu vreau galagie , vreau sa se auda bine si in niciun caz nu vreau sa inchiriez ceva pentru ca mie imi trebuie ceva pe o perioada mai lunga .
Mi s-a sugerat amplificatorul Yamaha AX 550 , din cate am aflat si stiam despre el e ok in pretul lui , dar nu stiu ce boxe s-ar potrivii pentru el si care sa se auda destul de ok pentru o sufragerie destul de mare . Astept si aici propunerile voastre.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 24, 2013 4:26 pm 
Neconectat
User

Va multumesc pentru propuneri , dar am cumparat de ceva timp amplificatorul Yamaha ax550 si boxele Jamo d265 si sunt foarte multumit de ele , se aude foarte clar si tare in acelas timp sa vad cum se comporta in curte acum :D , oricum la volum de -30 DB nu poti sa stai in aceea sala a mea + ca se aude si in alte camere si afara .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2