The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 10:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: eu sunt mic tu fa-ma mare
MesajScris: Lun Dec 14, 2009 12:12 am 
Neconectat
User

Ei bine si acu incep sa torn:
Am mostenit doua bucati hh v800 mos-fet(puteri) despre care am incercat din rasputeri sa aflu multe tot ce am aflat e ca sunt mai batrane ca mine dar inca ceva facut bine si sunt folosite de baietii de la polivalenta si arenele romane (sfinx-expirience cda nu?).
O data cu ele cred am mostenit ceea ce aveti cu totii aici: ei bine nu bani ci mania de a asculta muzica preferata tare si cu putere.

De la 13 ani am strans banuti cu toata puterea mea si cu niste difuri din piata si micile mele cunostinte in electronica mi-am satisfacut partial placerea pt bass un bass de care inca sunt dependent de sigur incomparabil cu ce aveti voi acasa totusi de 6 mil a iesit ceva care terorizeaza vecini.
Dar nu e de ajuns ori cum visul meu este in continuare de a imi crea o hala mare de tot pentru concerte care sa poata fi folosita gen club nu pentru a ma imbogati ci pt a putea supravietui din ea pe viitor toti urmasi mei. Va ajunge la niste sume colosale dar nu voi renunta sub nici o forma la acest vis este cum sar spune telul meu in viata. Vau dat lacrimile? stergetile! ca vine partea importanta.
In vre-o 4 luni fac 18 ani in 3 ma apuc sa dau de carnet adica imediat dupa revelion. Fiecare banut facut dupa angajarea mea ori unde va fi ea va fi investit in acest vis sper sa nu am un job urat mai mult de 5 ani din viata mea fiindca totusi vreau sa apuc sa imi vad visul dupa aceasta perioada de timp sper sa fiu gata sa ma lansez in prima etapa a visului meu folosirea celor doua amplificatoare la limita lor in o mica firma legala de sonorizari.Din profitul facut aici si colectarea de salarii vreau sa reusesc sa imi ating visul.
Bun ce vreau de la voi? pai... destiul de simplu TOT sfaturi idei sugestii ori ce puteti oferii ori ce absolut ori ce.asta general.
concret acu trebuie sa imi fac o idee spunet-imi si mie va rog frumos ce difuri imi trebuie mie pentru maxim de sunet si cum sa le aranjez pe incinte eu unu as fi vrut 4 incinte dar cred ca pe puterile mele e imposibil sa scot ceva din ele asa ca sa zicem ca facem 2 incinte pentru moment cu 800 de w pe incinta sau cred ca cel mai profesional ar fi cu incinte separate dupa frecvente nu deci ar fi tot 2 incinte pe putere adica 4 incinte total hai sa vorbim despre primul pas in viata mea si despre visu meu si astept cele mai dure comentarii de la voi ori cum nimeni nu va putea sa imi spulbere acest vis deoarece in inima mea nu arede o flacara ci e un adevarat incediu. A da si pe tema asta caut de lucru mai ales in domeniu ca no de sunt vezi doamne pasionat:)) mai am un an jumate de scoala dimineata pana pe la 1 dupa care tot timpul meu poate fi gestionat in bani astept din toata inimioara mea oferte sper ca nu vam stresat cu acest post si daca vi sa parut inutil tot ce ati citit mii de scuze pt inconvenientul creat.

Ultima oară modificat de Martin Seba pe Sâm Dec 26, 2009 2:04 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 14, 2009 12:58 am 
Neconectat
User

Salut! bine ai venit! e cam tarziu..sa discutam, da-mi un pm cu id u tau,sa vorbim!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 7:11 pm 
Neconectat
User

Sfatul meu, pune mana si invata , fa o facultate.
Legat de boxe si de amplificare , vecini, etc ;
Vezi ca e o lege care reglementeaza linistea publica , e legea 61/1991 si care zice ca in nu ai dreptul sa deranjezi vecinii sub nici o forma indiferent de ora;
ce stii tu cu orele 22 - 8 ; e un mit de 2 bani
asa ca decat sa strangi bani si sa-i dai pe amenzi mai bine asculta frumos la casti sau la monitoare de studio in limitele bunului simt.
legat de pasiunea ta pentru muzica si visul tau : toate sculele P A se doresc a fi folosite oriunde in alta parte decat in casa .
Cel mai important lucru e sa stii ce vrei .
Citeste foarte mult inainte sa iti cumperi ceva si dicuta cu cei mai vechi in domeniu , in felul asta poti sa iti faci o achizitie optima!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 26, 2009 12:18 am 
Neconectat
User

mersi de info si de idee sper sa nu fac greseala de a ma arunca in a cumpara aiurea chestii si ori cum sper sa ma mut cat de curand in o casutsa mai foarte mare dar alte vise care nici nu imi imaginez ca ar putea lua fiinta

voi incerca pe cat posibil sa nu le folosesc in casa decat in limitele bunului simt desigur... nu sant chiar asa jegos fiindca nici mie nu mi-ar place... eu unu le voi folosi in adevartu sens al cuvantului in prima faza a visului meu grandios si acela va fii sonorizari la petreceri diverse

cat despre amenzi ma astept sa primesc.... dar totusi sant prieten inca cu cel mai deranjabil vecin al meu si ma beepa-ie cand e sa fie prea tare si opresc totu in clipa urmatoare.... ideea e ca asta e vecinu de deasupra dar deasupra lui mai e un nene care e ceva in senat sau ceva si cand il apuca ptrecerile are nijte ragalii si le da atat de tare ca se aude afara in fata blocului si lui nu prea ii face nimeni nimik..... au dat tel la politie da nimica.... pote e functia lui sau poate e noroc sau politia e ineficienta ... viata

in continuare imi poate cineva recomanda o varianta de dif-uri pt amplificatoarele mele? ce ati lua voi daca ati face sonorizari si ati avea amplificatoarele mele? va rogg incredibil de frumos?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 7:09 pm 
Neconectat
User

frumos vis ai chiar foarte frumos. sper sa il implinesti

Sus

Subiectul mesajului: ms
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 7:47 pm 
Neconectat
User

mersi eu nu sper ci sunt sigur ca va deveni realitate :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 12:36 am 
Neconectat
User

Salut sbass, multa bafta in ce ti-ai propus. Vei ajunge cu siguranta unde vrei daca te tii de treaba, inveti si muncesti in domeniu luand-o chiar de la munca de jos.
Personal am cunostinte reduse despre live engineering, dar cautandu-ti amp-urile pe net vad ca se dau pe ebay cu 99 lire bucata, ceea ce e maruntis in domeniu. Pe viitor ai grija ce referinte iti faci, chiar daca le folosesc baietii de la polivalenta si arene nu inseamna ca sunt bune sau ca ei se pricep la d-astea. Nu vreau sa te sperii dar sunt putini ingineri in romania care stiu ce fac si ce spun, pentru ca cei care au habar de obicei nu prea stau prin tara. Faza cu referinta merge si cu vecinul tau senator sau ce-o fi. Daca el e taran da tu exemplu si nu fii ca el. Asculta la nivel decent ziua si in casti noaptea.
Nu inteleg exact ce vrei sa te faci, organizator de evenimente sau inginer de sunet live? Sunt chestiuni total diferite pentru care se studiaza ani buni la facultati diferite. Daca vrei sa mergi pe inginerie, astampara-ti nevoia de bass si muzica tare, ai grija de urechi ca o sa-ti castigi painea din ele. Chiar daca nu asta vrei sa faci, ai grija de urechi, nu-ti cresc altele la loc si obosindu-le mai des le scazi din ani..

Sus

Subiectul mesajului: update
MesajScris: Joi Aug 12, 2010 10:46 pm 
Neconectat
User

pai e timpu unui update mare parte din vis a inceput sa ia fiinta datorita acestui forum m-am angajat in sonorizari (am fost gasit de cineva care avea nevoie de un mic dj,nimic comlicat)

tot asa am terminat 2 sateliti folosesc o putere la capacitate maxima .
    2boxe fiecare de 400w 8ohmi (cate 2 difuzoare de 150w si o inalta de 100w pe fiecare) au filtre pasive pt inalte si medii si un buton care imi face cele 2 difuzoare sa sara peste filtru ca sa le am un fel de fullrange....sunt facute sa fie transoprate mai violent din pal cu colturi din fier foate gros... vopsite negru cu vopsea ca atunci cand ceva le zgrie imediat sa pot vopsi peste. foarte grele dar nu suntem fetite nu?

un mixeras mic fara reglaje de tonalitate fara nimic, strict 3 intrari line un crossfader intre 2 canale 2 intrari de mic si o iesire de casti la care pot asculta ce canal vreau eu sau toate sau 2(dragut) mixeru.... e chinezesc asa dar pana la urma firma nu conteaza acum ... imi fac treaba cu el si asta e tot ce conteaza pt mine acum

si in folosinta una din puterile despre care vam vorbit mai sus grea mare relativ puternica dar stiti ce PT MINE E CEA MAI BUNA PUTERE DIN LUME :)) glumind de sigur valoare sentimentala si sincer parca suna diferit... sunet mai cald sau ceva...

cam asta e tot echipamentu meu momentan
cum suna..... divin sincer divin... am creat incintele cu progrmelu dupa ce am citit bine paicea cum se foloseste si dupa ce mi-am mai facut un calculator fiindca pe al meu nu vroia sa se instaleze.....

toti cei care au venit la mine in atelier au spus ca se aud superb date tare nu paraie nu harie nu distorsioneaza in nici un fel inaltele iti crapa ochii iar basul iti face stomacu sa plnga

dar totusi ma pregatesc sa imi fac tunul de bass

asa fiindca mi-m propus ca aceasta sa fie un fel de poveste progresiva am implinit 18 ani mai am 2 sedinte si dau examenul auto si ce pot sa zic astept sa fac urmatorul pas din VISUL MEU

va tin la curent si urmeaza pozele pe care le voi face cat de curand iar cat de curand va veni si site-ul meu la care lucrez cnad am niste timp....
pe site poze de la evenimente si putina reclama facut desigur mie:)) fiindca pe langa pasiunea de sunet sunt si electrician acvarist si pirotechnist asta la capacitati profesionale :D app vreti acvarii?:))

va multumesc mult pt ajutorul oferit fie prin sfaturi sau fie prin simlele comlimente care ma ajuta sa nu renunt.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2