pai e timpu unui update mare parte din vis a inceput sa ia fiinta datorita acestui forum m-am angajat in sonorizari (am fost gasit de cineva care avea nevoie de un mic dj,nimic comlicat)
tot asa am terminat 2 sateliti folosesc o putere la capacitate maxima .
2boxe fiecare de 400w 8ohmi (cate 2 difuzoare de 150w si o inalta de 100w pe fiecare) au filtre pasive pt inalte si medii si un buton care imi face cele 2 difuzoare sa sara peste filtru ca sa le am un fel de fullrange....sunt facute sa fie transoprate mai violent din pal cu colturi din fier foate gros... vopsite negru cu vopsea ca atunci cand ceva le zgrie imediat sa pot vopsi peste. foarte grele dar nu suntem fetite nu?
un mixeras mic fara reglaje de tonalitate fara nimic, strict 3 intrari line un crossfader intre 2 canale 2 intrari de mic si o iesire de casti la care pot asculta ce canal vreau eu sau toate sau 2(dragut) mixeru.... e chinezesc asa dar pana la urma firma nu conteaza acum ... imi fac treaba cu el si asta e tot ce conteaza pt mine acum
si in folosinta una din puterile despre care vam vorbit mai sus grea mare relativ puternica dar stiti ce PT MINE E CEA MAI BUNA PUTERE DIN LUME
) glumind de sigur valoare sentimentala si sincer parca suna diferit... sunet mai cald sau ceva...
cam asta e tot echipamentu meu momentan
cum suna..... divin sincer divin... am creat incintele cu progrmelu dupa ce am citit bine paicea cum se foloseste si dupa ce mi-am mai facut un calculator fiindca pe al meu nu vroia sa se instaleze.....
toti cei care au venit la mine in atelier au spus ca se aud superb date tare nu paraie nu harie nu distorsioneaza in nici un fel inaltele iti crapa ochii iar basul iti face stomacu sa plnga
dar totusi ma pregatesc sa imi fac tunul de bass
asa fiindca mi-m propus ca aceasta sa fie un fel de poveste progresiva am implinit 18 ani mai am 2 sedinte si dau examenul auto si ce pot sa zic astept sa fac urmatorul pas din VISUL MEU
va tin la curent si urmeaza pozele pe care le voi face cat de curand iar cat de curand va veni si site-ul meu la care lucrez cnad am niste timp....
pe site poze de la evenimente si putina reclama facut desigur mie:)) fiindca pe langa pasiunea de sunet sunt si electrician acvarist si pirotechnist asta la capacitati profesionale

app vreti acvarii?:))
va multumesc mult pt ajutorul oferit fie prin sfaturi sau fie prin simlele comlimente care ma ajuta sa nu renunt.