Am testat un canal (cel care mai era functional) inainte de reparatie, 87-91Vac pe aceeasi rezistenta de sarcina si in maxim 10 sec limitare la puterea declarata de fabrica, mentinuta cam 1 minut continuu, fara limitari, dupa care usor limitare termica.
Crown CTS este o serie destul veche, nu este nimic nou acolo.
O clasa I, clasica BCA (ballanced current amplifier), dezvoltata si (din punctul meu de vedere downgradata) din seria K series sau CE4000.
Spun asta deoarece s-au complicat inutil cu partea de amplificatoare de curent buffere tottem pole pentru comanda mos-fet finale.
Mult mai ok comanda la K series chiar daca initial (pentru vremurile alea) parea mai intortocheata.
Si din asta (cred, nu sint sigur) au dezvoltat seriile I-tech la care singurul lucru care ma face sa scot palaria este SURSA DE ALIMENTARE, nu misca UN VOLT intre idle si max load, boxe si etaje finale sa ai sa ii dai in gusa sursei.
Si da, la amp asta sursa fiind nestabilizata, in forta scade turatia la ventilatoare un pic.
Un amp pe care l-as folosi pentru bass, monitorizare DJ cu urechi de tabla, cu cite 3 hornuri pe canal, sa il ajute la digestie si eliminarea dopurilor de ceara din urechi.

Amplificatorul a cedat din cauza ca una dintre bobinele de la iesire a atins de tabla carcasei in timpul functionarii (se vede in una din poze), dind la masa prin un set de tranzistori finali, cei +162Vcc de pe un rail, +/- 162Vcc alimentare in gol.
Altfel nu cred ca murea.
Am rezolvat si asta in stil Leco, folie din fibra de sticla imbracata in tesa texturat.
Nu mai are moarte.