Da, insa un amp digital, oricit de bine realizat ar fi el, nu are acuratetea si caldura unui amp clasa AB, e o diferenta de "gust" aici.
Chiar daca producatorii baga superspecificatii la ele...
Am ascultat acum 2 zile ClasaI de la Crown, in speta I-Tech 6000, la cineva care tocmai ce a venit din SUA, ma batea gindul sa-i propun un schimb+ o diferenta din partea mea cu un Macrotech de-al meu, insa parca tot mai cald suna Macrotech-ul per ansamblu ,ITech-ul e parca mai prezent pe bass, probabil datorita Damping-Factorului (5000) I-Tech vs (1000) Macrotech VZ5000, insa pus pe dummy load, Macrotechul VZ5000, nu a clintit din 89 VRMS, pina in clip/4 ohm, iar ITech cupa citeva secunde bune a limitat cam pe la 74 Vrms desi initial erau peste 94 Vrms, la inceputul testului...
Pacat ca nu am avut trifazic sa le testez pe amindoua odata, simultan...
N-am mai avut timp de osciloscop, insa daca saptamina viitoare il prind liber, sigur am sa trag si niste poze si filmari, ma duc la atelier la noi, unde am trifazic si le dau in goarna!
Foarte frumos display-ul la ITech 6000, zice tot ce vrei si ce nu vrei, insa cred ca sint cam "ingrosate" chestiile pe acolo, testul pe Dummy Load, m-a cam intristat, vazind acea limitare de peste 20-25%,dupa max 1 min...
Vechitura de macrotech, nici macar nu a clintit,poate sub 1% dupa 3-4 min pt ca incepuse usor usor sa mai ciupeasca din IOC, spre rosu(distorsiuni > 0,05%), le-am pus led bicolor la IOC, schema mi-a permis asta
.
Am vaga impresie ca toata seria " cu alimentare in comutatie de la Crown" NU asigura puterea declarata in regim continuu,este o limitare dupa un interval de timp, si intervalul scade, odata cu micsorarea impedantei, din ce am observat...
Nu stiu ce sa zic, insa nu-mi dau scumpeturile de Macrotech-uri pe nimic!
Niste poze de la reconditionarea celui de-al 2-lea Macrotech!