The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 8:13 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 11:02 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

bajatu scrie:
multumesc pentru raspunsuri. pana la urma nu e cale de mijloc, pun banii la saltea si asteptam ecleru :twisted:
nexus3 dpa 1000 tine 2 basi cu c18 in paralel? adica este in siguranta daca o folosesc asa?

fara absolut nici o problema

au fost proiectate pt abuz in 2 ohmi

am multe asemenea amplificatoare care merg in cluburile si discotecile sonorizate de noi in 4 ohmi bridge (in general pe SD-18EL) - sta fiind configuratia standard

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 2:10 pm 
Sharky scrie:
da ma adi, da 99% din review-uri is scrise de habarnisti:
"Am luat sistemul logitech si rupe camera in 2, cel mai bun sistem din lume, mi-a crapat termopanul!!!" etc etc.

deobicei nu dau search la rewiew despre logitech. dau si eu la proel, rcf, renkus heinz funktion one. si gasesc pe multe forumuri, oameni ce de 20 de ani fac sonorizari. au mixere mai scumpe ca toate sculele userilor de pe forumul asta. si stiu ce zic. mai sunt unii ce au formatii, etc. doar nu oi asculta un rewiev de la " dobrinel16 " . sincer am mare incredere intr-un tip ce face sonorizari live de multi ani cu formatii si-si spune punctul de vedere asupra sunetului redat de o boxa. si nu caut doar un rewiev.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 2:26 pm 
Neconectat
User

Dar avem un user bogdi16 pe forum, nu lasa lumea sa creada ca nu stie omu' meserie, din cauza lui dobrinel. :D
Scuze de offtopic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 3:33 pm 
Neconectat
User

in aia si eu am incredere, dar aia vroiam sa spun ca acestia sunt 1%, restul sunt bagatori de seama.
Cu logitech am exagerat ca sa se inteleaga mai bine ce vreau sa spun. Poti pune in locul lui si omnitronic. Si eu si cred ca si tu cunosti cel putin 2 oameni care sa fie dati pe spate de firme de genul.

Eu il cunosc personal pe dobrinel16.
E un tip super de treaba. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 3:39 pm 
Neconectat
User

cunosc si eu o gramada de oameni de aia cum a zis Sharky
la ei cu cat e mai mare o incinta si mai grea cu atata mere mai bine si rupe tottootot ...cand imi vand boxele mai bag vreo 2-3 bolovani in ele sa fie mai grele :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 4:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

flame scrie:
cunosc si eu o gramada de oameni de aia cum a zis Sharky
la ei cu cat e mai mare o incinta si mai grea cu atata mere mai bine si rupe tottootot ...cand imi vand boxele mai bag vreo 2-3 bolovani in ele sa fie mai grele :twisted:

Eu conosc muti care zic chestia asta la o statie ...
"pfoooaii mi-am luat o statie sony 4*150w, sa vezi ce scoate!!! da n-am boxe calumea pentru ea. Si de nu-i de grea!!! pfoaiii ... nu te joci!"
Pentru oameni dinastia merita sa faci statii cu puteri umflate, si cu tabla de 3 mm ... sa fie grea!
Si ontopic:
prima data am vrut sa iti recomand ceva de la Qsc din seria rmx ... dar cand am vazut aceste review uri ... http://www.zzounds.com/productreview--QSCRMX1450
m-am orientat spre altceva...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 5:03 pm 
Neconectat
User

Fiecare s-a zgarcit mai mult sau mai putin la sursa (acolo merge grosul banilor) sau la calitatea componentelor folosite.

Ultima oară modificat de Sharky pe Vin Apr 10, 2009 8:15 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 6:14 pm 
bogdi16 e un prieten bun. n-are nici o legatura. cred ca acuma are vreo 19 ani.

dobrinel16 ii o clona de-a mea pe elforum in care i-am tras o tzeapa la donpetru sa termine cu aberatiile lui de gasire a parametrilor unui difuzor. M-am dat drept unu de 16 ani, care n-are habar in domeniul asta, si era bucuros ca a luat un difuzor cu 30 roni.

http://www.elforum.ro/viewtopic.php?t=22290

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 13, 2007 11:35 pm 
Neconectat
Admin
Admin

adircf scrie:
bogdi16 e un prieten bun. n-are nici o legatura. cred ca acuma are vreo 19 ani.

dobrinel16 ii o clona de-a mea pe elforum in care i-am tras o tzeapa la donpetru sa termine cu aberatiile lui de gasire a parametrilor unui difuzor. M-am dat drept unu de 16 ani, care n-are habar in domeniul asta, si era bucuros ca a luat un difuzor cu 30 roni.

http://www.elforum.ro/viewtopic.php?t=22290

Bai ce golani puteţi să fiţi :lol: :lol: :lol: !!!
A luat-o Don Petrica de cred ca a zacut o lună. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 12:27 am 
a fost ideea mea. nu stiam cum sa scap forumul ala de petrica.

am avut si ajutoare din partea lui sharky, mircea si a lui calin_brada. asa flodam serverul lui vasile cu refresh. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 2:05 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

:lol: amintiri, oricum omu n-a inteles, doar si-a mutat cuibul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 8:22 pm 
Neconectat
Admin
Admin

adircf scrie:
a fost ideea mea. nu stiam cum sa scap forumul ala de petrica.
am avut si ajutoare din partea lui sharky, mircea si a lui calin_brada. asa flodam serverul lui vasile cu refresh. :lol:

Adevarul este ca ati fost smecheri.
Jos palaria !

Si eu am muscat-o cand am vazut membrana aia, dar numai pentru cateva secunde. Dupa aceea, am observat ca marginea era mai groasa, din aluminiu, si m-am desteptat :twisted:

As vrea sa va spun ceva.
Don Petrica nu este paralel cu meseria asta. Are niste notiuni despre difuzoare. Este pacat ca s-a blocat intr-o bucla temporala si a pierdut evolutiile din ultimii 25 de ani.

Iar voi, ca niste golani ce sunteti, ati prins punctul lui slab si ati pus piedică.

Bad, bad, bad :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 8:32 pm 
Neconectat
User

DNA scrie:
Bad, bad, bad :roll:

Ai gresit iconitza :lol: trebuia sa fie => :twisted: in loc de :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 11:06 pm 
Neconectat
User

Si eu sunt de acord ca donpetru stie, dar e mai incapatanat ca un catar.
O tine pana in panzele albe cu ale lui nu-i chip sa ii explici.
Daca scoate niste perle dinastea si nici macar nu argumenteaza ce sa ii fac?

Daca as incepe sa vb despre putere aparenta si densitate maxima de curent prin sarma cum ar fi?
Sau sa va povestesc despre sistemul meu de vis? ( Lui dobrinel i-am spus, el va fi primul care va pune mana pe el si ii va da full clip toata noaptea. :lol:)

Hai ca ma duc sa beau o bere in cinstea lui donpetru poate se desteapta.
Sau mai bine sa tin post?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 14, 2007 11:09 pm 
faza.

dupa scandalul ala parca aveam ceva examen la nustiu ce materie. si aveam foarte mult de invatat si examenul era peste 2 zile. si rasfoind cuprinsul vad ceva pagini despre puterea aparenta, efectiva, scurt circuit si alea alea si imi zic sa le invat pe alea ca da de-ar pica ceva.

La examen cand am vazut ce mi-o picat i-am urat sanatate lui petrica si mi-am luat examenul din cauza lui. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2