The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 1:26 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Revin cu o problema de CLIP
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 1:10 pm 
Intr-o seara la mine la club a zis patronu unuia sa arate ce are el si m-a pus sa dau la maxim (precizez stia de la Sateliti e JB Systems ctwo650 cu 600w@4omi ) pe un canal am 2 boxe cu MAG MD12 de 300w fara driver ..bornele filtrului de inalte stau in aer) ..(canalul care are boxele cu mag e dat mai tare un pic cu 5 liniute pt ca ..nu urca) si am taiat mediile de la 240hz........ si timp de 1 melodie canalul de la staie cel cu dif MAG a sta in clip fara sa stiu ..cand ma uit becu de la clip era interns aprins ....
vreau sa stiu !: care a fost norocu` meu ca nu am ars MAG-urile?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 1:50 pm 
Neconectat
User

Ai noroc ca ai amplif bun.
Unul fara protectie la scurt s-ar fi ars.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 07, 2009 5:20 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 13, 2006 12:25 pm 
ok asa voi face si cand o sa cumpar drivere ce fac? stau sa repar filtru??? :evil: :evil: :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 13, 2006 5:21 pm 
Neconectat
User

faci ce vrei.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 07, 2009 5:21 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: !!MX-uri
MesajScris: Joi Feb 23, 2006 9:49 am 
Neconectat
User

A cumparat cineva MX-uri in importul trecut.ca vad ca akum asteptam cu totzii sa revina 8) ..?!>...cum sunt ca si calitate/pret/performanta/profi ??!.....astept pareri de la cei care au cumparat/testat.....amplifurile astea?!....au prioritate ce-i care le-au testat desigur in conditii f f grele in cluburi/evenimente diverse etc..

mersi :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 23, 2006 11:10 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

este la sectiunea de amplificatoare MX un review a lui Constana2ro care le foloseste in cnditii grele :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 23, 2006 12:21 pm 
Neconectat
User

da-mi un link te rog..ca u l-am gasit...si te rog raspunde pe prv.! :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 23, 2006 12:34 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cmanager scrie:
da-mi un link te rog..ca u l-am gasit...si te rog raspunde pe prv.! :roll:

constana2ro scrie:
sal! daca va intereseaza , va povestesc eu cum se comporta in regim de club un mx8ooo. www.bourbon.ro acesta eeste clubul (in curand va fi un site nou).

suntem dotatzi cu 3 basi de la senia , de 15" , 400 sau 500w rms....ma rog , asa scrie pe ei. basii sunt legatzi pe un Omnitronic p2000 (2 pe un canal in paralel , iar al treilea singur , pe alt canal). cand clubul se umple (400-500 persoane) omnitronicul merge in rosu (ce-i drept nu permanet)......se cam da de ceasul mortzii.

imediat dupa ce am cumparat un mx8000, l-am dus la club si l-am pus pe bass , in locul Omnitronicului. a avut suficienta putere pt ca rosul nici sa nu clipeasca , iar bass-ul altfel , fara sa exagerez. mai plin , mai cu volum , mai.....bass. la un momentdat patronul a spus sa daubass-ul mai incet , ca sa nu ramanem fara difuzoare.

nu vreau sa laud pe nimeni. eu am susrsa mea pe germania , aduc ce vreau de acolo (www.musik-service.de) la preturile de pe site. ideea e ca nu am gasit ceva cu un raport atatde bun pretz/calitate. poate ca nue cea mai buna comparatie mx8000/omnitronic p2000....dar noi atat avem.

electronistul cu care lucrez a spus ca are o lucratura excelenta , un filtraj f bun (eu nu stiu ce e ala) :D ,etc.

asteptam seria urmatoare. mie imi trebuie urgent un mx6000!!!!!!!

in privinta raspunsurilor pe privat, cand voi vedea intrebari bine structurate si pe mai putin de o pagina poate ma voi mai chiunui sa citesc

eu chiar cred ca ai o problema mare de atentie, sari de la o idee la alta fara o termini, sau sa stii ce vrei si nu te pot urmarii. :evil:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2