da-mi un link te rog..ca u l-am gasit...si te rog raspunde pe prv.!

sal! daca va intereseaza , va povestesc eu cum se comporta in regim de club un mx8ooo.
www.bourbon.ro acesta eeste clubul (in curand va fi un site nou).
suntem dotatzi cu 3 basi de la senia , de 15" , 400 sau 500w rms....ma rog , asa scrie pe ei. basii sunt legatzi pe un Omnitronic p2000 (2 pe un canal in paralel , iar al treilea singur , pe alt canal). cand clubul se umple (400-500 persoane) omnitronicul merge in rosu (ce-i drept nu permanet)......se cam da de ceasul mortzii.
imediat dupa ce am cumparat un mx8000, l-am dus la club si l-am pus pe bass , in locul Omnitronicului. a avut suficienta putere pt ca rosul nici sa nu clipeasca , iar bass-ul altfel , fara sa exagerez. mai plin , mai cu volum , mai.....bass. la un momentdat patronul a spus sa daubass-ul mai incet , ca sa nu ramanem fara difuzoare.
nu vreau sa laud pe nimeni. eu am susrsa mea pe germania , aduc ce vreau de acolo (
www.musik-service.de) la preturile de pe site. ideea e ca nu am gasit ceva cu un raport atatde bun pretz/calitate. poate ca nue cea mai buna comparatie mx8000/omnitronic p2000....dar noi atat avem.
electronistul cu care lucrez a spus ca are o lucratura excelenta , un filtraj f bun (eu nu stiu ce e ala)

,etc.
asteptam seria urmatoare. mie imi trebuie urgent un mx6000!!!!!!!
in privinta raspunsurilor pe privat, cand voi vedea intrebari bine structurate si pe mai putin de o pagina poate ma voi mai chiunui sa citesc
eu chiar cred ca ai o problema mare de atentie, sari de la o idee la alta fara o termini, sau sa stii ce vrei si nu te pot urmarii.