The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 11:14 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 11, 2009 11:47 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Nicks scrie:
Loryn scrie:
Marius spune`mi te rog daca le`ai avut pe mana pe amandoua(aici ma refer la ep2500 si ep4000) daca este o diferenta de sunet intre ele ca putere si daca se merita banii in plus pentru 4000.

As vrea sa imi mai cumpar si eu un amplificator si sincer chiar nu stiu ce sa imi iau. Am 4 boxe JBL JRX 115 si doi basi JBL JRX 118. Boxele sunt de 250 w Rms iar basi de 350w rms. Basi ii amplifici cu yamaha pt ca acolo am si un procesor pt subwofer. Mai am un power mixer Behringer PMP3000 cu care amplific 2 boxe. Insa ma asteapta cateva nunti mari unde o sa am nevoie sa ma duc cu 4 boxe si 2 basi si nu as vrea sa pun 4 boxe pe Powermixer desi l-am folosit de multe ori in 4 ohmi cu 4 boxe pe el si si-a facut treaba foarte bine.
Vreau sa achizitionez un amplificator si sunt tare nehotarat. Sa merg pe un yamaha care este mult mai scump s-au sa merg pe un Behringer EP4000.
Ce parere aveti ?
http://www.thomann.de/de/yamaha_p5000s_endstufe.htm
http://www.thomann.de/de/yamaha_p3500s_endstufe.htm
http://www.thomann.de/de/behringer_ep4000_europower.htm

Behringer 2x 750w 8ohmi - 298 euro
Yamaha 2x 350w 8 ohmi - 478 euro
Yamaha 2x500w 8 ohmi - 579 euro

Stiu ca Yamaha e o scula profesionala dar parca as inclina spre Behringer. Voi ce ziceti ?

studiaza putin si ECLER XLA1600

http://www.ecler.es/download/xla_en_br.pdf

2x760W RMS pe 4 ohmi cu ambele canale in functiune simultan
crossover incorporat si sursa in comutatie de 3.5 Kw ca si la amplificatoarele Yamaha P7000S

550Euro cu TVA inclus 8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 25, 2009 6:25 am 
Neconectat
User

Ca fapt divers si spre curiozitatea mea am o intrebare , la care nu stiu daca locul ei este aici.
Mai exista diferente de produse , intre cele care se gasesc la noi in tara si cele care le gasim dincolo ? Stiu foarte bine ca in trecut erau produse destinate pentru europa de est si pt europa de vest.
De exemplu vad pe Senia un EP4000 la un pret chiar mai mic decat cel din Germania. Tot pe acelasi site am gasit un Power Mixer PMP3000 pe care eu l-am cumparat acum 2 luni din Germania iar pretul aici este din nou putin mai mic.
Are cineva o explicatie ?
Pana acum am achizitionat sculele numai de pe thoman si alte shopuri din Germania , iar in 6 ani de zile nu am avut nici o problema cu absolut nici una din scule si sunt putin sceptic in a achizitiona scule de la noi.

Ultima oară modificat de Scorvelciu Nicolae (Dj Nicks) pe Lun Oct 26, 2009 2:37 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 26, 2009 2:36 am 
Neconectat
User

Sambata am o nunta si vreau ca pana atunci sa imi comand totusi un EP4000.
Vreau sa il folosesc in 4 ohmi pentru a pune pe el 4 boxe. Va rog sa imi spuneti daca acest amplificator se potriveste pentru boxele mele , si daca exista pericolul sa le ard. Se intampla uneori sa lasi sculele in grija altora si nu as vrea sa imi stiu boxele in pericol. Voi ce ziceti ?
Vreau sa pun 2 pe un canal si alte 2 boxe pe alt canal.
Detin aceste jbl-uri : http://www.thomann.de/de/jbl_jrx_115.htm
Multumesc celor care isi pierd din timp sa imi ofere un raspuns !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 26, 2009 10:18 am 
Neconectat
User

Nicks scrie:
Sambata am o nunta si vreau ca pana atunci sa imi comand totusi un EP4000.
Vreau sa il folosesc in 4 ohmi pentru a pune pe el 4 boxe. Va rog sa imi spuneti daca acest amplificator se potriveste pentru boxele mele , si daca exista pericolul sa le ard. Se intampla uneori sa lasi sculele in grija altora si nu as vrea sa imi stiu boxele in pericol. Voi ce ziceti ?
Vreau sa pun 2 pe un canal si alte 2 boxe pe alt canal.
Detin aceste jbl-uri : http://www.thomann.de/de/jbl_jrx_115.htm
Multumesc celor care isi pierd din timp sa imi ofere un raspuns !

amplificatorul e bun pentru boxele tale , daca nu dai distorsiuni o sa mearga mult si bine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 28, 2009 4:38 am 
Neconectat
User

crexy scrie:

Citat:
amplificatorul e bun pentru boxele tale , daca nu dai distorsiuni o sa mearga mult si bine

Mersi , am comandat deja EP4000 , sper sa nu fiu dezamagut de el . Sincer chiar daca multi cauta nod in papura pe mine Behringer nu ma lasat niciodata in pana.

Sus

Subiectul mesajului: ep 4000 boxe
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 12:35 pm 
Neconectat
User

am un behringer ep 4000. ma poate ajuta cineva cu o recomandare de boxe pt el? eventual doar 2 ca sa merg pe 8 ohmi. multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 15, 2010 1:09 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... r-750-1510

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2