The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 3:54 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: naspa firma Crown :D
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 1:46 pm 
Neconectat
User

ce zice-ti?

http://www.youtube.com/watch?v=c8ghP-A- ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=JZABkh3nhVM&NR=1

:D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 2:03 pm 
Neconectat
User

mda .... trebuie sa recunoastem ca asa se testeaza cu adevarat un amplificator :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 2:48 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Cel cu caderea este un test standard, cerut de legile din SUA.
Orice aparat electronic trebuie sa treaca printr-un astfel de test, pentru a fi certificat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 2:50 pm 
Neconectat
User

mi se pare si normal.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 4:25 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Conform certificatelor, curierii sunt testati daca respecta ceea ce scrie pe colet ( cat soc suporta aparatul respectiv ) prin punerea unor accelerometre cu inregistrarea datelor pe o memorie flash, in colete ( prin sondaj ).

Daca se observa ca s-a depasit acceleratia maxima, curierul este bun de plata, iar daca chestia asta se repeta, firma respectiva isi poarte pierde licenta de transport.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 9:17 pm 
Neconectat
User

Pe termen lung, socuri de genu, nu afecteaza de nici o culoare amplifu?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 11:25 pm 
Neconectat
User

nu stiu de cate ori il trantesti tu de la 6feet, respectiv 2 metri :) dupa ce il dai odata de pamant.. crede-ma ca o sa ai grija de el ca de un ou :D il scapi eventual de la cativa cm... nu cred ca o sa il scapi in mod repetat de la metri.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 1:09 am 
Amplificatorul e facut sa stea in rack , pe pamant /scena ........ NU SA JOCI FOTBAL CU EL sau sa treci cu masina peste el sa vezi cat tine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 9:09 am 
Neconectat
User

Suporta ele destule si in rack-uri, din pacate :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 10:32 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Amplificatorul e facut sa stea in rack , pe pamant /scena ........ NU SA JOCI FOTBAL CU EL sau sa treci cu masina peste el sa vezi cat tine

asa e, cand amplifu e in mana ta , dar el mai trebuie si transportat cand il cumperi ( de exemplu : cand aduci ampu din Germania ) sau il comanzi din ro prin curier, eu am vazut cum incarca baietii tirul la fan curier si am ramas surprins neplacut

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 1:45 pm 
crexy scrie:

asa e, cand amplifu e in mana ta , dar el mai trebuie si transportat cand il cumperi ( de exemplu : cand aduci ampu din Germania ) sau il comanzi din ro prin curier, eu am vazut cum incarca baietii tirul la fan curier si am ramas surprins neplacut

stiu cum lucreaza curieri :D am lucrat la o firma de curierat , DAR un amplif cand il comanzi nou , chiar si de la cineva , daca e in cutie , ambalat cu polistiren , socurile sunt mult mai mici . Chiar si lucruri mai mult mai fragile ,cum ar fii sticle/pahare rezista la socuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 2:55 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:

pai si daca sta in rack, el mai pica cateodata din camion cand nu ii sunt puse franele :D , se indoia puterile in rack credema:D. si eu cred ca e bine sa faca sa reziste la socuri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 6:27 pm 
Neconectat
User

Dragon gandestete cand mergi cu un autoturism de familie cum simti in posterior gropi si denivelari.. apoi gandestete cam ce viatza indura acele rackuri in bena unui camion plimbate sute de kilometrii pe drumuri romanesti.
cazul in care un amplificator ajunge intr-o debara in ceva club e cel mai fericit.. in general ele sunt purtate...

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 7:36 pm 
noobsound scrie:
Dragon gandestete cand mergi cu un autoturism de familie cum simti in posterior gropi si denivelari.. apoi gandestete cam ce viatza indura acele rackuri in bena unui camion plimbate sute de kilometrii pe drumuri romanesti.
cazul in care un amplificator ajunge intr-o debara in ceva club e cel mai fericit.. in general ele sunt purtate...

stiu conditiile in care se transporta si la curieri si la useri care le plimba de la o sonorizare la alta in tir ......... dar pana acum eu nu am auzit pe cineva sau vazut la cineva amplif sa se fii stricat de la transport .. ma refer la amplifuri de firma nu home-made care au piesele prinse cu vreo 2-3 coliere de plastic si 2 -3 suruburi .......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 10:55 pm 
Neconectat
User

http://www.thomann.de/gb/crown_xls_402_d.htm

ce ziceti de amp`ul asta....isi merita banii ?

ma gandeam ca daca vand bph`ul sa il cumpar pe asta.....va fi folosit doar in 8 ohm.....probabil va merge in bridge pe un sub....sau va merge pe 2 canale in 8 ohm pe 2 sateliti de 10"

se merita?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2