The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 23, 2025 6:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Phonic max 2500 rog rasp. urgent
MesajScris: Mie Noi 26, 2008 7:38 pm 
Neconectat
User

Salut pe toata lumea prezenta pe forum.Am si eu o nelamurire cu ampliful asta phonic max 2500?Am acasa 2 bucati si sunt multumit de ele dar vreau sa mai imi achizitionez inca unul tot max 2500 am nevoie urgent pana de craciun. si aveam de gand de la thomann dar nu stiu ce este cu noul amp max 2500 care este la thomann?este diferit de ce am eu.
Are o alta carcasa?.este acelasi amplif k si celalat si difera doar carcasa?imi placea mai mult cealalta varianta
sau o fi vreo chinezarie mai ales k am vazut k are un pret scazut fata de cel de dinainte? phonicul max 1500 este mai scump decat asta. si nu stiu ce sa fac sunt in dubii?????? va rog dak ma puteti ajuta cu ceva raspunsuri? ms mult.

uitativa si voi la el.
http://www.thomann.de/de/phonic_ph_max_2500.htm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 26, 2008 7:59 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cauta pe forum, am postat poze din interiorul modelului nou

concluzia, este o pocnitoare mult mai prost lucrata decat cel vechi :roll:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Phonic max 2500 rog rasp. urgent
MesajScris: Mie Noi 26, 2008 8:18 pm 
Dj Fritz scrie:
Salut pe toata lumea prezenta pe forum.Am si eu o nelamurire cu ampliful asta phonic max 2500?Am acasa 2 bucati si sunt multumit de ele dar vreau sa mai imi achizitionez inca unul tot max 2500 am nevoie urgent pana de craciun. si aveam de gand de la thomann dar nu stiu ce este cu noul amp max 2500 care este la thomann?este diferit de ce am eu.
Are o alta carcasa?.este acelasi amplif k si celalat si difera doar carcasa?imi placea mai mult cealalta varianta
sau o fi vreo chinezarie mai ales k am vazut k are un pret scazut fata de cel de dinainte? phonicul max 1500 este mai scump decat asta. si nu stiu ce sa fac sunt in dubii?????? va rog dak ma puteti ajuta cu ceva raspunsuri? ms mult.

uitativa si voi la el.
http://www.thomann.de/de/phonic_ph_max_2500.htm

Verifica`ti mesageria privata !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 26, 2008 9:58 pm 
Neconectat
User

Am vazut si eu dupa cuma arata k nui de calitate.Asa ca pot sa-mi iau gandu de la el.Trebuie sa caut pe undeva modelul vechi.

Sus

Subiectul mesajului: max 2500
MesajScris: Vin Dec 05, 2008 11:17 pm 
Neconectat
User

Salut!Am si eu 2 buc. !Folosesc cca de un an,sunt perfecte si acum,nici odata,na m avut problema! Am vazut si eu!!! Asta..notul..Pffff..ce i asta?Phonic?AAmm! Nu stiu ce sa intamplat,cred ca e Phonic,dar made in china! :( sigur ca e made in china!Ce sa fie?

Sus

Subiectul mesajului: max 2500/2
MesajScris: Sâm Dec 06, 2008 10:22 am 
Neconectat
User

Asta i MAX 2500 PLUS! Scrie ! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 06, 2008 11:09 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

phonic a fost tot timpul made in china, varianta plus este o varianta simplificata

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: max 2500
MesajScris: Sâm Dec 06, 2008 11:18 am 
Neconectat
User

Mpro scrie:
......cred ca e Phonic,dar made in china! :( sigur ca e made in china!Ce sa fie?

Nu te mai tangui atata ca si altele tot in china sunt facute si nu sunt proaste.

Sus

Subiectul mesajului: exact!
MesajScris: Sâm Dec 06, 2008 11:17 pm 
Neconectat
User

Exista made in china dar bun!!!Si exista made in china..gunoaie!Cred,ca pretul conteaza! Daca,vrei sa cumperi,alte(made in usa de ex.)trebuie sa mergi acolo,sa cumperi!Parerea mea.De la firma Thomann,am comandat niste difuzoare Eminence,scrie made in USA !Cred ca a fost importat de la USA ,direct si asa e made in USA.Am comandat si SELENIUM,scrie made in brazil..si asta ca eminencul(cred) :roll:

Sus

Subiectul mesajului: phonic power amp. max2500
MesajScris: Sâm Dec 06, 2008 11:32 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
phonic a fost tot timpul made in china, varianta plus este o varianta simplificata
Simplificata!Si modelul "originalul"a fost simplu. :roll: Daca e mai simplificat,atunci,nu stiu ce e! Am 2 bucati,sunt bune,am folosit cca 20-25 de ori,de la sonorizari.De la pretul asta,sunt bune.Dar in viitor,nu cu,mpar nici una.A fost atat! Crown ul XtI series=amplificator+crossover,limitator,equalizer ..digital,stie tot.Are 8kg(Xti2000 de ex)..Phonicu(max2500 de ex)18kg :roll: N are nimic..HPF la 30hz sau la 50 Hz..hmmm..okay!Vreau mai mult! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 8:37 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pe produs e scris locatia unde e fabricat... eminence nu se fabrica in china... daca gasesti asa ceva e contrafacut :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 9:28 am 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
pe produs e scris locatia unde e fabricat... eminence nu se fabrica in china... daca gasesti asa ceva e contrafacut :wink:
De la USA! La carton si pe magnet scrie made in usa.Am 2 drivere PSD3006,2 buc kappa pro 15(mid-bass),4Buc Delta15(mid-bass),am avut si o singura bucata 18"(bass)..nu amintesc care a fost tipul(a fost candva la anul 2002-2003)..nu conteaza!Ce conteaza,pt mine e ok!Sunt multumit cu ele!Sunt niste produse tare ,parerea mea,ca si P.Audio si Seleniumul,Rcf ul.Am avut toate!(Cateva tipuri) :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 12:07 pm 
Neconectat
Admin
Admin

ICEMAN scrie:

Nu în mod obligatoriu.
Eminence are o fabrică şi în China.

Plans for an Eminence facility in China began on November 21st 2005 in an effort to better serve Eminence customers that were manufacturing in Asia. By June of 2006, production commenced at a temporary location near the construction site of the permanent factory. In March of 2007, Eminence moved production to the new facility and finished the final decorating touches for the 160,000 sq. ft factory in late May.

http://www.keyboardmag.com/article/emin ... l-07/29898

Sus

Subiectul mesajului: eminence,china
MesajScris: Dum Dec 07, 2008 8:10 pm 
Neconectat
User

Da,am citit,thanks!Asta n am stiut!Astea care le am comandat,de la germania,scrie tot ca e made in usa.Am auzit ,si la ungaria exista ceva.."eminence speaker factory"..sa zic :D Ah..cred ca sunt niste "simplificate" ..si versiunea made in china :lol: Ca si Phonicul max2500. Deci,nu ma intereseaza,numai versiunea made in usa!Nici un fel,made in china!Vreau sa vad ,ca scrie made in usa! In viitor,e mod obligatoriu sa cumpar o pereche de kappa pro 15,pt mid bass,in my sound system.(pt ca mai am, si sa fie corect,toate sistemul.
ES18BPH ( putin modificat )basi(effectiv) 40Hz-90Hz ,astea cu eminence kappa pro15 ,front mid bass horn 90hz-1500hz si inaltele 1500hz-18,5Khz.Sistem de 3 cai,horn loaded. Atat,gata!Sper ca nu cumpar nici un difuzor in timp de 1-2 ani.

Ultima oară modificat de Milan Gheorghe pe Lun Feb 02, 2009 10:05 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 08, 2008 12:46 am 
Neconectat
User

Am eu o pereche de hornuri sau ceva de genu cu kappa 15 dar deocamdta nu sunt hotarat dak sa le vand sau sa le mai tin?pana acum am fost foarte multumit de prestatia lor.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2