The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 25, 2025 3:05 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 20, 2009 5:45 pm 
Neconectat
Admin
Admin

nyx scrie:
nexus3 scrie:
fideku nu stiu ca nu l-am testat, dar max si XP nu au ce cauta in 4 ohmi bridge pe termen lung si forjate.

crapa, sorry

adu dovezi teste etc

Tinand cont ca sfaturile sunt gratis, nu sunt necesare dovezi.
Ecler are drept concurenti EV,Crown, Lab Gruppen, QSC, in caz ca ai avut impresia ca cineva denigreaza Phonic din considerente comerciale.
Daca cineva nu este de acord cu aceste sugestii ( de foarte mult bun simt , dealtfel), este liber sa nu le ia in considerare si sa faca cum il taie capul. Fiecare face experiente pe banii lui si barba lui.

Consider nepoliticos sa acuzi pe cineva de rea intentie doar pentru ca da un sfat, cerand dovezi si probe, de parca am fi la tribunal.

Cat priveste "concurenta", eu consider ca Mircea este mult prea corect si decent, in comparatie cu unii carora le pasa mai mult de afacerile lui decat de ale lor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 20, 2009 8:17 pm 
Neconectat
User

DNA

postul meu nu avea legatura cu ECLER sub nici o FORMAAAAAA

pur si simplu nu-mi plac afirmatiile lui Mircea care a spus asa
XP nu merge birdged pe 4 ohmi si nu recomanda

SI kestia asta nu este adevarata detin XP, le folosesc sunt super multumit de ele si mai ales le folosesc si in bridge

Si nu este prima oara cand Mircea ataca anumite produse bineinteles cu rea intentie ca doar si dumneavoastra sunte-ti comerciant, si el, si eu si stim cu toti care este situatia

Si la reply-ul meu am vrut sa korectez doar ce nu mi sa parut korect, Mircea a comentat de seria MAX nu am zis nimic pt ca are dreptate DAR
sub nici o forma ce a zis nu este korect de XP-uri

SI acum sincer daca eu fac un post si spun cu Ecler (care le comercializa-ti ) sunt proaste au luat foc etc etc exact ce a spus el nu este normal sa va aparati brand-ul cu ceva dovezi
Nu voi mai posta nimic pe forum de acum incolo (i-am zis si lui Mircea pe PM) dar am o rugaminte raspunde-ti va rog la ultima intrebare chiar si pe privat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 12:22 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nyx scrie:
XP nu merge birdged pe 4 ohmi si nu recomanda

de ce-mi deformezi afirmatiile

am spus ca nu rezista la forja pe termen lung

a se citi DNB in praf + caldura, pe subbasi bassreflex timp de 12 ore pe program puternic compresat.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 8:47 am 
Neconectat
User

sunt constient de ce ai zis
nimic nu este adevarat vad ca o tii tot pe a ta
Macar esti detinator cumva de xp, ti-am mai zis vrajeala cu faza ca ai vazut tu cum au lut foc nu cred mai alez de la tine

Si tin la praf umezeala etc etc de exemplu briza dunarii GL au asa ceva xp -uri 2 din ele in bridge pe sub-uri si deja urmeaza a III vara pentru ele
+ ce detin eu :D

Astept reply tau cu tampenii in continuare
:D
PS " vad ca mai e un user care a dat nota buna XP-ului si te-a contrazis

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 21, 2009 9:57 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

omule, eu stiu foarte bine ce am vazut, te rog nu mai tot incerca sa ma convingi ca-s orb.

nu am scris nicaieri ca au luat foc. Itr-un caz era dus etajul final, iar in celalalt cedase partea de redresare.

Spre deosebire de tine, eu nu a timp sa ma cert cu toti plictisitii din Romania.

discutia se incheie aici

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2