The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 23, 2025 7:30 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 10, 2008 9:15 pm 
Neconectat
User

Oricum, daca e Made in China nu e neaparat prost facut.Cred ca lejer marea majoritatea la electronice-electrocasnice sunt facute in China.
Nu zic, am avut un model de JBL made in USA care chiar suna bine, insa am un Celestion made in China care suna de crapi(cel putin la chitara).Si acolo exista modele care sunt facute in Anglia care s-ar zice ca sunt cele mai bune, dar nici astea nu-s chiar de aruncat.
Overall, exista produse bune si produse proaste, atata tot.Ca e facut aici sau acolo nu e o garantie de calitate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 10, 2008 10:04 pm 
Cand o sa intelegeti si voi ca majoritatea materialelor pt difuri vin din CHINA ! ??? Ev are linie de asamblare in USa probabil si deaia scrie made in usa pe ele , dar nu ar fii exclus sa fie facute /asamblate in CHINA si doar ambalate in USA .

NU ETICHETA CONTEAZA !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 10, 2008 11:52 pm 
Neconectat
User

Am discutat,numai de difuzoarele Eminence!Made in china..da 85% ce le gasesti,oriunde. Exista Jbl,Rcf,Peavey,Mackie..etc made in china.Cred ca in europa nu gasesti altceva.
Ce e NU made in china? ..care pot sa cumperi si in europa?Produsele Thomann?T.Bone,T Box?T Amp? Am vazut si niste boxe hi-fi Wharfedale,made in england.. Deci exista si produse care nu e fabricat la china. Sunt curios,cand se va termina porcaria chinezeasca.. :roll: :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 10, 2008 11:57 pm 
Neconectat
User

BlAAAAAAAAAAAAAAAAA de made in china!!! :cry: :x

Ultima oară modificat de Milan Gheorghe pe Joi Dec 11, 2008 12:44 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 11, 2008 12:28 am 
Mpro scrie:
M am saturat de made in china!!! :cry: :x

1. Stiu ca Limba Romana e grea pt tine , dar straduieste`te sa scrii mai corect , din moment ce pe buletinul tau scrie ROMÂN !
2. Incearca sa zici tot ce ai de zis intr`un singur post nu sa mai dai reply de 2-3 ori unu dupa altul sa mai zici cate o fraza ! EXISTA BUTONUL EDIT in caz ca nu il vezi consulta un medic !
3. Te`ai saturat de Made in China ...... e clar , esti genul de om care se uita doar pe eticheta ! , daca scrie made in USA e cel mai tare ...... daca scrie ca e facut in china e clar ca e pocnitoare ...... asta dupa gandirea ta . Iti reamintesc , toti producatorii de orice rahat cumpara materiale , sau au linii de productie in CHINA pt ca acolo e mana de lucru cea mai ieftina de pe GLOB , Chinezu face exact ce ii ceri ! daca vrei sa faci un dif prost aia faci , daca vrei sa faci un dif bun aia iti face ..... nu e o regula , ce e made in china e prost ! e prost daca brandul il vrea prost , daca il vrea bun , chinezuu bun il face !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 11, 2008 12:53 am 
Neconectat
User

Gata!!!??? Meersiiiii!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 11, 2008 12:03 pm 
Neconectat
User

Asta asa este sunt pocnitori care chiar sunt de calitate buna.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2