The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 21, 2025 5:56 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 9:11 am 
la cele de la electronica si electromures cu ventilator montat de tine asa se intampla.Dar incerca si un amplif pro in 2 ohm si mai vorbim

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 9:24 am 
Neconectat
User

axismusic scrie:
Parakiosu2-ule, daca ai avea cat de cat experienta ai sti ca daca tii in mana un radiator de aluminiu(cum sunt cei din amplifuri) ai sa constati ca e destul de rece in comparatie cu temperatura mediului chiar surprinzator de rece si asta fara nici o ventilatie iar daca mai creezi si un curent constant de aer, chiar daca acesta e initial cald tot o temperatura mai mica obtii, deci nu poti sa-mi spui ca pe finali in amplif ajunge aceeasi temperatura ca cea de pe asfalt.
Este ultimul comentariu al meu pe marginea acestui subiect stupid!!!!!
GATAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doar in cazul in care e oprit. :lol:

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 11:22 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 11:18 am 
Sharky scrie:

Inca ceva. Deobicei cand pui mana pe finali si pui mana pe radiator, radiatorul ti se pare mult mai cald, asta daca finalii sunt montati corect.

Mai adaug si eu ceva :
Cand pui mana si ti se pare mai cald e CLAR ca are peste 36-37 de grade ( temperatura corpului tau)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 11:23 am 
Neconectat
User

corect.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mar Apr 14, 2009 11:23 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 12:19 pm 
Sharky scrie:
corect. Iar un amplif care sa aiba sub 36C la forja la temperatura ambianta de 25C e de domeniul SF sau costa o caruta de bani.

daca il bagi in frigider merge si la temperaturi dinalea :lol: :lol:

sau daca ii faci racire pe freon

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 1:40 pm 
Neconectat
User

mai bine ii pui in fatza coolarului un castron cu gheata si o sa traga aer rece:)) :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 1:52 pm 
PhoNic scrie:
mai bine ii pui in fatza coolarului un castron cu gheata si o sa traga aer rece:)) :lol: :lol: :lol: :lol:

in unele amplifuri collerele scot aerul cald din carcasa , nu baga aer in interior

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 3:26 pm 
Stici ce-mi place la voi? Aveti asa un dar de a devia de la subiect:))))
daca cititi cu atentie, ideea initiala era ca daca e o anumita temperatura afara tot atat are si radiatorul ampului(si asta nu e parerea mea, NU SUNT DE ACORD CU AFIRMATIA si nu am deschis eu subiectul).
1.Dragon : daca unele coolere scot aerul din carcasa crezi ca ele fac vid in interior? oare nu trag aer prin alta parte, sa existe o circulatie de aer???:D. Orice circulatie de aer duce la scaderea temperaturii deci pe radiator nu pot avea aceeasi temp ca a mediului ambiant.
2.Sa-mi zica unul de pe forum caruia i s-a stricat ampliful ca era prea cald afara!
3.Dragon, am zis ca e mai rece radiatorul decat temp corpului si nu mai cald cum zici, dar iar nu esti atent la ce scriu.
4.Am zis ca sunt posesor de T-Amp si nu de max, ca t-amp NU merge in 2 ohmi si scoate 1KW in 4 ohmi fara sa se incalzeasca.
Din nou va urez bafta in alegerea amplifului potrivit!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 3:43 pm 
Neconectat
User

Vezi ca nici tu nu esti atent deloc la ce s-a scris mai sus , altfel nu debitai prostiile de mai sus. :?
Ramai tu la t-amp si lasa-i pe restul sa aleaga ce amp vor ei :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 4:09 pm 
Unii sunt si in gasca pe forum!! Inteleg :))
E normal sa fie si "bisericute".
T-ampurile le pun la treaba sa faca faca bani de sora mai "grasa" gen Camco-Vortex, Labgroupen, Crest-Audio, etc. Pana atunci sunt multumit de "tigaile" de t-amp care sunt mai bune decat alte ampuri de pe piatza si la calitate si la pret.
Testati si voi ampurile o noapte intreaga si nu 10s in care dai 1KW.

NU-MI FAC PROBLEME CA SUNT "jdemii de grade afara", ampurile mele merg brici si la temperaturile din bucuresti :D(50 de grade pe asfalt). Un motiv in plus sa nu optez pentru variante de amplifuri cu aceeasi putere in 2Ohmi, poate doar pentru cele in comutatie care nu se incalzesc ca cele clasice.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 4:13 pm 
Neconectat
User

Eu am vazut un t-amp (2400 parca era) intrand in protectie pe 2 fullrange-uri de 8 ohmi , de atunci eu nu vreau sa mai aud de ele :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 4:27 pm 
Exact ce spuneam mai sus si eu am vazut 2 crown arse si tot nu mi-am schimbat parerea despre crown :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 4:51 pm 
Neconectat
User

Mai fratilor ,ce va mai place sa va mai contrati , eu am Dynacord , Ecler si Mach Audio(powermixer si puteri) si ma-ti auzit pe mine sa fac atata caz pe seama lor, care e mai tare din parcare .....sa faca treaba , asta-i important(sa scoata malai) , restul ...nu mai conteaza.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 4:56 pm 
depeche1973 Bine ai grait!
Asta e important, sa faca treaba si pe parcurs prinzi experienta si stii ce ai de facut!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 03, 2008 6:07 pm 
Neconectat
User

axismusic scrie:
Testati si voi ampurile o noapte intreaga si nu 10s in care dai 1KW.

L-am testat pt 10-15s pentru ca nu am vrut sa risc deloc sa il defectez si nici nu vroiam sa vad cat se incalzeste. Daca max-ul s-a incalzit si t-amplul se incalzeste. Are cam aceleasi radiatoare, lucreaza in acelasi regim, tot pe acolo ajunge.

Daca vrei sa vezi cum se strica un amplif ca e prea cald afara pune-l intr-un portbagaj de masina vara la soare si cu sarcina de impedanta minima pe masina.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2