Dr4g0n scrie:
Legat de ce a zis Sharky mai sus ....... asta e problema la multi dintre noi ...... UITAM DE UNDE AM PLECAT ( hp15w si dogged) si acum aruncam cu rahat in amplifuri ieftine(chiar daca nu`s asa proaste precum par) .... ca deh..... ne`am ajuns la Eclere si SD-uri
ASta nu e si parerea mea. Nu conteaza de unde ai plecat, ci conteaza unde esti. Invatat nu se naste nimeni, toti o luam de la zero.
Puteti sa aruncati cu noroi in ce vreti, pe mine chiar nu ma intereseaza, atata timp cat se face pe baza unor argumente temeinice, nu pe povesti gen batman il bate pe spiderman sau ampliful cutare e bun de aia ca il vand eu care am vazut multe amplifuri la viata mea.
Respect experienta altora, dar nu e atotcuprinzatoare si nu tine locul unui test. Ampliful nu se aseamana ca si conceptie cu alt amplif chinezesc deci nu putem sa facem comparatii ca si cum am face intre ep2500 si tapco 2500. Trebuie demonstrat.
Legat de ce a spus DNA:
Citat:
Stiu si inteleg sentimentele unui utilizator de statie ieftina.
Omul a facut un efort finaciar, a stat pe net cu lunile, a citit forumurile, a discutat zeci de ore cu diversi oameni, iar apoi a cumparat. Este relativ multumit si se supara daca cineva ii spune ca "statia lui"este si nu prea este. O resimte aproape ca pe o ofensa personala, intrucat are impresia ca i se pune sub semnul indoielii capacitatea de alegere.
Nu cred ca Adi era nemultumit de faptul ca i s-a spus ca ampliful lui e prost ci din felul in care i-a fost servita afirmatia. Si mai este alt aspect de luat in calcul: lumea de pe forum nu are nevoie de aplicatii de tip misiuni spatiale

(desi cred ca nici eclerul nu cred ca se califica la sporturi asa de extreme) ci privesc doar din perspectiva aplicatiilor la care le folosesc ei.
Cred ca Adi e perfect constienT ca nu si-a luat ultimul racnet de amplificator si evident ca o ia ca o ofensa personala, si eventual ca o ofensa impotriva bunului simt tehnic cand primeste afirmatii gratuite gen traf slab si finali fake fara vreo dovada concreta.
Daca l-am pune la un blind-test in urma caruia sa aleaga intre fidek si xpa5000 (ambele la acelasi pret) ma indoiesc ca ar alege xpa-ul.
E perfect adevarat ce spune Dan, diferenta de pret intra in controlul calitatii, control, inovatie, garantie etc. Cine isi permite si are nevoie de fiabilitate sporita plateste. Cine nu este asa pretentios se multumeste si cu ceva mai ieftin cu care poate sa isi faca treaba.
Cred ca si Mircea s-ar enerva daca as spune ca un xpa5000 se incalzeste in draci dupa ce radiatoare mici (nicidecum supradimensionate) are in poze, si ca e un jaf daca are ca finali niste irf-uri de 2lei bucata.
Pana n-am testat nu am zis nimic, iar cand a fost sa comentez au fost doar cuvinte de lauda scrise pe merit, nu pe estimari!
As fi scris parerea mea mai extinsa si despre dogged-uri, tot bazata pe fapte reale, dar am decis sa nu din respect pentru gazda forumului si pt ca nu am vrut sa ii afectez vanzarile.
Adi, decat sa iti faci griji pentru fidek ca il pui pe circuitul de alimentare dintr-un apartament mai bine ti-ai face grij pentru momentele in care il alimentezi din prelungitorul din garaj.
Dar nu are rost sa iti faci griji, nu are cum sa se strice la tensiune joasa.