The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 27, 2025 8:48 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Amplificator pentru SN-15LF
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:18 pm 
Neconectat
User

ma intereseaza si pe mine un amplificator care fie capabil sa duca 2boxe cu SN-15LF si driver de 2" DBM-D750II in 8 ohmi? bugetul ar fi in jur de 15mil maxim,vroiam sami achizitionez un T.Amp 2400 dar cineva mia zis sa nu spurc boxele cu un astfel de amplificator!alte pareri si sugestii ....... :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:39 pm 
Neconectat
User

mai bun la banii astia nu gasesti

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:54 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

apul ideal pentru acele boxe este XPA11000 de la ECLER

http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... =xpa-11000

acuma, daca bugetul nu suporta, asta este...

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 16, 2009 8:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Vezi ca ar fi un Fidek elegant de vanzare pe forum, la vreo 20 de milioane. Dar nu stiu daca va fi acelasi pret si pentru tine :lol: .

Acuma serios, eu l-as cumpara fara sa clipesc daca ar fi o prioritate in momentul de fata; la banii aia, ai putere cu lopata.

Sus

Subiectul mesajului: ..
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 12:30 am 
Neconectat
User

salut....Pe TA2400 tin si eu boxele cu sn 15 si bmd 750II ,in casa cand ascult tin fiecare boxa pe un canal si knd ma duc la vrun majorat le pun in paralel pe canalul A si canalul B pt bass ( 8ohmi).Am incercat sa folosesc ta ul decat pt FR dar parca mai cer putere difurile..

UN sfat de la mine ( sunt la al 2 lea TA 2400 )la primiul ta knd am vrut sa ii dau drumul intro dimineata (noaptea a fulgerat exact intre blocul meu si cel de vizavi) arzandu-mi pc ul , canalul A intra in protectie ,si canalul B mergea perfect - dus cu el la garantie , a 3 a zii primesc telefon de la ei ca ampliful este reparat si ca il tin in probe in ziua respectiva si ca sa vin dupa el urmatoarea zii. Seara primesc iara telefon ca ampliful intra iara in protectie singur in mers si pana la urma mi-au dat alt amplif nou.

LA cel de-al 2 lea ... intra in clip canalul A mai repede decat canalul B ,urmeaza alt drum la garantie cu el ...ASA CA MAI BINE MAI STOARCE PUTIN BUZUNARUL SI IA UN AMPLIF SANATOS... bafta la alegere.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 1:01 am 
Neconectat
User

poate ai fost tu mai putni norocos, in primul caz nu poti da vina pe amplif, in al doilea caz, da-i jos capacul si vezi ca ai niste semireglabile multitur, si ii reglezi sensibilitatea independent pe fiecare canal cat vrei tu, apropo, in cat timp ai primit alt amplif?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 1:07 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

cum sa sfatuiesti omul sa dea capacul jos si sa se apuce sa invarta de semireglabile? :roll: daca el n-are nici o treaba cu asta la ce rezultat te astepti sa ajunga?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 9:45 am 
Neconectat
User

pai acele potentiometre sunt inseriate cu potentiometrele din exterior de volum, nu are ce strica daca umbla la ele, daca omu e nemultumit ca nu poate tine ambele potentiometre la ora 12 o solutie trebuia sa ii dau, oricum eu nu il consider defect, atata dai, atata face

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 11:00 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

din ce stiu eu prin amplificatoare mai sunt si alte semireglabile care regleaza alte treburi. :roll:

in fine, amplifurile deobicei e indicat sa mearga cu potentiometrele la maxim, volumul fiind ajustat din mixer, cel putin asa stiu eu ca se face. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 11:39 am 
Neconectat
User

am desfacut capacul cu fff mare grija ...am vazut acele 2 semireglabile din imediata apropiere de potentiometrul de volum dar nu am umblat la ele.
Cand am fost cu primul amplif la garantie mi l-au adus in 7 zile pe cel nou si intre timp ca sa nu se prelungeasca garantia la el mi-au dat un TA 1050 (parca )sa ma folosesc de el cat timp e al meu la reparat.

Azi cand ajung acasa il voi desface iar si voi umbla la cele 2 semireglabile,daca reusesc sa il reglez de acolo bine ,daca nu il trimit la garantie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 17, 2009 1:56 pm 
Neconectat
User

sa vedem cum o rezolv si cu amplificatoru'!cu boxele am rezolvato dar sa fac rost de "cascaval" sa le pun pe picioare! :wink: :wink: o sa mai revin

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 4:59 pm 
Neconectat
User

problema rezolvata la ta 2400.cu intratul in clip al unui canal mai repede deca celalat. am desfacut capacul cu grija ...si am umblat la canalul ce intra mai repede in clip la acel semireglabil si am facut proba pe boxe in camera pana ce au ajuns sa intre in clip ambele canale odata..
Cei de la garantie in caz ca v-a pati ceva serios se vor umfla in pene daca isi vor da seama ca s-a umbat in el, cu toate ca am umblat cu mare grija. salut.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2