The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 12:41 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Magazin Ploiesti vanzare TA2400
MesajScris: Dum Oct 25, 2009 9:40 pm 
Neconectat
User

Salutare! Caut de vreo 2 luni pe net un magazin mai apropiat de Buzau (macar Ploiesti sau Bucuresti) sa-mi cumpar un TA2400 MK-X.Dati-mi si mie va rog muuuult detalii ,ori aici k raspuns sau daca nu se poate, pe mail: codrut_pirvu81@yahoo.com ;Astept si pareri despre amplif (altele noi k majoritatea le-am citit pe forum).In principiu daca se merita 15-16 mil :?: .

Sus

Subiectul mesajului: Re: Magazin Ploiesti vanzare TA2400
MesajScris: Lun Oct 26, 2009 8:40 am 
Neconectat
User

kodrutz scrie:
Salutare! Caut de vreo 2 luni pe net un magazin mai apropiat de Buzau (macar Ploiesti sau Bucuresti) sa-mi cumpar un TA2400 MK-X.Dati-mi si mie va rog muuuult detalii ,ori aici k raspuns sau daca nu se poate, pe mail: codrut_pirvu81@yahoo.com ;Astept si pareri despre amplif (altele noi k majoritatea le-am citit pe forum).In principiu daca se merita 15-16 mil :?: .

Salut

In Ploiesti sunt doua magazine de unde ai putea cumpara amplificatoare profesionale.Si nu numai.

Primul magazin are sediul undeva in Piata Mihai Viteazul.Peste drum este si o biserica.

Al doilea este chiar in centrul orasului in spatele cinematografului Patria.Acolo vei gasi si un magazin cu piese electronice.

O sa revin cu maimulte detalii daca nu esti lamurit,diseara.Acum trebuie sa plec la facultate.

Bafta!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 27, 2009 12:15 pm 
Neconectat
User

Cand (si daca) poti sa treci pe la magazinele resp. sa-mi spui si mie ce preturi au (diferenta dintre preturi ma intereseaza); Am vazut ca pe mag.de.muz(ploiesti) e 342 euro.Merci anticipat !

Ultima oară modificat de kodrutz pe Mar Oct 27, 2009 8:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 27, 2009 3:24 pm 
Neconectat
User

kodrutz da-mi add pe mess sa vorbim.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 27, 2009 8:21 pm 
Neconectat
User

jORDY, SA INTELEG CA ESTI DIN BZ?Daca vrei sa-mi vinzi un ta2400
nu cred ca o sa fiu de acord ca vreau sa-l cumpar din magazin neaparat!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 27, 2009 8:29 pm 
Neconectat
User

Nu vreau sa-ti vand nimic. Da-mi add sa vobim...
P.S: Nu-ti fie asa teama sa iei un amplificator SH. Nu e ca si cum ai lua o masina de 20 de ani trecuta prin toate gropile...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 28, 2009 5:33 pm 
Neconectat
User

kodrutz scrie:
Cand (si daca) poti sa treci pe la magazinele resp. sa-mi spui si mie ce preturi au (diferenta dintre preturi ma intereseaza); Am vazut ca pe mag.de.muz(ploiesti) e 342 euro.Merci anticipat !

Magazinele din Ploiesti de care iti vorbeam,nu au prea multe produse expuse la vanzare.Ei comercializeaza orice(aproape) produs audio profesional.Toata chestia la ei se bazeaza pe comenzi.Ca sa iti faci o idee de preturi,eu pusesem ochi pe un PHONC MAX 2500,era in jurul a 350euro.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 28, 2009 8:18 pm 
Neconectat
User

Saru'mana ca m-ai lamurit. Ma trezeam ca ma duc la magazin si nu aveam ce lua. O sa-i sun sa vad exact despre ce e vorba ... Despre PHONIC ... nu imi e pe plac. Vreau NEAPARAT ta-ul.Multumesc inca o data pt.tot. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 28, 2009 10:03 pm 
Neconectat
User

cam scump max-ul la banii astia !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 28, 2009 11:22 pm 
Neconectat
User

stiu si eu un magzin in ploiesti parca, sau pitesti. E ceva importator RCF acolo si aduce si de pe thomann scule.
Da-mi PM daca vrei numele siteului....

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 04, 2009 2:56 pm 
Neconectat
User

Multam tuturor pt.tot. Am fost ieri(3 nov) in Ploiesti si am luat-o(ta2400).Initial (sapt.trecuta)era 14,7mil dar ieri am luat-o cu 15,5 mil.
Asta e! Cum ziceam, am cumparat-o si i-am facut si proba pe niste beyma de 450 de watzi reali . Am dat in ele pana a intrat in clip la trei sferturi din power. La vreo 2 minute a venit o vecina sa o dam incet.cred ca ii pica tavanu' in cap. Nu am cuvinte de rau despre ea si SPER sa nu am niciodata. Multumesc inca odata !!!
P.S.: S-a inchis topicul !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 04, 2009 3:59 pm 
Neconectat
User

De unde din ploiesti ai cumparat-o?....De la magazinul de pe Bd-ul Republicii,sau de la cel din spatele cinematografului Patria?

Asa ....de curiozitate.. :D

P.S.: Sa o stapanesti sanatos!!!! :!: :!: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 04, 2009 6:06 pm 
Neconectat
User

:roll: Sincer, am uitat actele la un prieten in masina (cu care am fost sa o cumpar) dar stiu ca e strada N.Titulescu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 04, 2009 7:06 pm 
Neconectat
User

kodrutz scrie:
:roll: Sincer, am uitat actele la un prieten in masina (cu care am fost sa o cumpar) dar stiu ca e strada N.Titulescu.

E cel de pe Bd-ul Republicii..........

Bine....Bafta ...si sa te bucuri cat mai mult de el!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2