Ma complic deoarece vreau sa am o tensiune variabila de alimentare pentru etajul final, care sa urmareasca semnalul audio de intrare, nu o tensiune constanta, pentru a tine pierderile mici pe finalii audio. LM5037 am cateva bucati primite moca de la un prieten, de aceea vreau sa il folosesc.
IGBT-urile ar fi ideale. Dar io nu cunosc nici unul capabil sa functioneze la 125Khz in hard switching. ig4pc50w e singurul pe care il cunsoc capabil de 40KHz si are un pret bun. Poti sa imi spui cateva modele, te rog?
Ideea e ca eu vreau sa pun controlerul in "secundar", unde sa fac "redresarea" semnalului audio si compararea direct pentru a obtine PWM. Drivingul il fac izolat prin transfomator inapoi in grilele tranzistorilor. In felul asta, teoretic, nu as avea distorsiuni pe partea de alimentare modulata.
Folosind IR2110, nu mai inteleg rolul acestui controler scump, as putea folosi un low cost. Treaba analogica o fac in secundar, in primar controlerul primeste feedback prin opto, pe care il integrez in comparator PWM. Nu o sa se introduca distorsiuni mari, la frecventa mare a semnalului audio? Adica, o sa fie in stare sistemul opto+integrator+controler sa urmareasca semnalul audio? Merci.