The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 3:56 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: . MA 600 vs. Behringer EPQ2000
MesajScris: Mie Iun 02, 2010 10:58 am 
Neconectat
User

pretul este acelasi....nu stiu la care sa ma hotaresc! astept pareri !!! il folosesc ori la 2 basi de 600 plus unul de 400, ori la 2 boxe de 750+ 2 de 200
! multumesc!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 02, 2010 4:18 pm 
Neconectat
User

Mergi cu incredere pe MA600 ca au fost testate si rezista la forja.
Despre Behringer-ul acesta inca nu am auzit nimic, ar putea fi bun sau ar putea fi de proasta calitate.
Despre MA600 cel putin pana acum nu s-a plans nimeni

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 02, 2010 7:53 pm 
Neconectat
User

ok...raman pe el atunci! sper sa fie ok! ar trebui sa duca 2 boxe omnitronic de 700 W 8 ohmi si 2 . de 200 W! cum sa le leg???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 02, 2010 7:58 pm 
Neconectat
User

Pai intr-un singur fel poti sa le legi:
cele mari pe un canal si cele mici pe alt canal, probleme intervin daca cele mari sunt pe 4 ohmi fiecare.Daca sunt toate pe 8ohmi e in regula.
Sa ai doar grija la canalul pe care sunt cele mici sa dai volumul ceva mai jos ca e puterea cam mare pentru ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 02, 2010 9:22 pm 
Neconectat
User

ok merci mult! mai am 2 intrebari (cam offtopic si cam idioate recunosc, dar chiar nu ma pricep)
boxele sunt de 8 ohmi, ca sa le leg in paralel vin cu + de la ambele in + de la un canal si cu - la fel nu? adica cate 2 fire bagate in loc de unul?
iar a doua, la boxele mici s-a schimbat filtrul cu unul de 400 (din cate mi-au zis ca se tot ardea), iar acum arde tweeterele mereu...sa fie asta cauza...sa iau la loc filtru de 200 ?
PS cele mici sunt blue tech de 200 W

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2