The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 1:17 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: amplif de la work
MesajScris: Joi Iul 13, 2006 8:37 pm 
Neconectat
User

ce parere aveti despre http://www.technolight.ro/index.php?mod ... product=31

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 13, 2006 8:40 pm 
Neconectat
User

Cred ca e prea exagerat pretu..tinand cont ca WORK nu e o firma lidera in amplificatoare..
Trage o privire pe la Phonic...Ecler..(suna gustos..asa-i? :lol: )..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 13, 2006 9:20 pm 
Neconectat
User

oricum eu to nu inteleg cum
OUTPUT POWER 4 OHMS: 2 X 1470w
BRIDGE: 2900 W
atunci cand
POWER CONSUMPTION: < 1500 W

o fi o avand si termocentrala inauntru de mai produce putere... :lol:

deci daca are traf de 1,5 KW mai mult de 2x500W sau 1000W nu cred ca scoate
in fine puterile alea is date doar asha de publicitate.... cum sunt si puterile de pe casetofoanele chinezesti de prin diferite targuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 15, 2006 12:40 pm 
Neconectat
User

se poate ca puterea consumata sa nu fie data la puterea maxima statiei.... unii mai dau si la 1/8 din putere...
din cate stiu.. work-urile din seria wpp sunt niste amplificatoare bunicele... pot sa zic.. destul de fortoase... personal am lucrat cu un wpp1200 (2x600/4ohm si 2x400/8ohm).. si pot sa zic ca face treaba buna.... si la capitotul fiabilitate.. nota 10.... dar totush... in opinia mea nu isi justifica pretul.. asta e singurul punct in minus pe care il dau...
recomand phonicul... raportulk calitate/pret este net superior! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 17, 2006 4:06 pm 
Neconectat
User

in cazul in care ai un buget redus, si este vorba despre raportul calitate pret, mai bine alegi un amplificator de la American Audio , mult mai fiabil decat Phonic,si are garantie 2 ani

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 18, 2006 8:11 am 
Neconectat
User

din cate am vazut American Audio este ceva mai scump decat Phonic... dar poate ma insel. si sincer sa fiu nu am auzit prea multi sa le foloseasca... si totush zici ca au un raport calutate pret f bun... ciudat...
personal nu am lucrat cu American Audio (decat cu un mixer... la care nu mi-a placut zgomotul de fond)... despre amplificatoare nu stiu nimic... dar poate poti sa imi spui si mie cum ai ajuns la concluzia ca sunt mai fiabile decat phonicurile?
este o intrebare din pura curiozitate.... nu neaparat ca am o atractie mai mult spre phonic..... ma aflu in necunostinta de cauza in legatura cu american audio.. si chiar sunt curios.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 18, 2006 10:50 am 
Neconectat
User

Inchiriez echipament de sunet si lumini. In timp sunt mult mai fiabile American Audio decat Phonic , am fost foarte multumit de modelele V 2000 , V 3000, vara, iarna , umiditate, aer liber, intr-adevar putin mai scumpe decat Phonic, American Audio a scos o noua gama de amplificatoare pentru low budget numite WLP care sunt comparabile pret performante cu Phonic-ul , si noua gama V1001, V2001......V6001, personal dintre cele doua aleg American

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 18, 2006 12:33 pm 
Neconectat
User

satisfacut de raspuns.... poate in viitor voi pune mana si pe asha ceva.... sa vad si eu de ce sunt in stare... :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2