@Snake, nu zic ca se forteaza asa mult, depinde cum e setat, au grija inginerii Dynacord de asta. Cu venitul inginerului de la Dynacord e aiurea, ca nu e inclusa in pretul sistemului, fabrica iti furnizeaza un preset(uri) clasic dar la care trebuie sa se umble. Multi asa zisi "mesteri" seteaza la intamplare in mare parte procesorul de sistem. Cand a fost achizitionata acea sonorizare Dyn Alpha, am fost prezent, evident pentru a invata, a venit un inginer Dynacord cu laptop-ul + un microfon de masuratori + placa de sunet externa cu intrare de microfon + softul procesorului + a sa ureche , care chiar era adevarata

Ce facea el? Pe semnal "pink" regla procesorul de sunet prin softul acestuia vizualizand in acelasi timp nivelul si intensitatea benzilor de frecventa cu un soft specializat dee analiza. Snake, nu am cuvinte sa descriu cat de frumos sunau subwooferii B3 cand taia benzile superioare, chiar daca era un amarat de "pink noise", coborau foarte bine, era prima mea intalnire cu niste incinte Planar wave horn, cum urma sa aflu ceva timp mai tarziu ca se numeau. Revenind la problema noastra, multi nu au habar sinu acorda o asa mare importanta acestui procesor.
Cum am spus mai sus, ar trebui sa se faca cand se instaleaza un sistem de sunet, oriunde. Intai se fac masuratori, nu se monteaza la intamplare, asta pentru eficienta maxima.
Alte sisteme si incinte ale acestui concern auzite de mine sunt : F18PWH, dar asa cum spuneau si DNA si altii sunt big "mother****ers"

, cand le-am auzit, erau in numar de 12 si sunau frumos, scenariul era evident live, nu stiu cum ar suna acest subwoofer in club, el fiind proiectat pentru live. Ca sistem am auzit Cobra 4 si mi-a placut, dar si acesta tot de live este.