The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 10:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 23, 2010 9:26 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

un pic mai ordonat cu firele data viitoare, in rest n-am ce sa iti reprosez... felicitari !

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 05, 2010 11:52 pm 
Neconectat
User

salut. as vrea sa te intreb de unde ai facut rost de transformator, vreau sa fac si eu un proiect cu 2xFET400 dar nu stiu de unde sa iau un transformator mai ieftin. mersi mult, foarte fain lucrat. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 06, 2010 5:15 pm 
Neconectat
User

hypper scrie:
salut. as vrea sa te intreb de unde ai facut rost de transformator, vreau sa fac si eu un proiect cu 2xFET400 dar nu stiu de unde sa iau un transformator mai ieftin. mersi mult, foarte fain lucrat. :twisted: :twisted: :twisted:

transformatorul acolo a fost, eu nu am facut decat sa schimb partea de amplificare + vumertu analogic in loc de cel leduri care nu mai functiona.
pune un anunt pe forum si vezi ce iese s-au de la petra toroid dar va fi mai scump.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 21, 2010 8:20 pm 
Neconectat
User

la cat de mari sunt radiatoarele alea nici nu crd ca mai ai nevoie de cooler :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 29, 2010 4:28 am 
Neconectat
User

salut sttii ce ma intereseaza daca il duci in mono deci ai pus un defazor ok pe perte intrari. dar la iesire nu trebuesa cuplezi un + cu un -.
explic: primu fet iesire pre difuzor este + iar minusu pt dif. se duce le plusu la al 2-le fet si iesire negativa fet2 spe fifuzor. cum faci acea cuplare la putere? ai folosit un releu? sau le ai legat permanent. a si stiu ca pt a il duce in mono trebue sa ai 2 trafuri. unu pe fie care fet. nu? ok. ms oricum.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 29, 2010 7:34 am 
Neconectat
User

nu trebuie neaparat 2 trafuri pt bridge.

cuplarea se face printr-un comutator in spatele amplifului. inainte de punerea in bridge se comuta pe bridge si gata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 29, 2010 11:22 am 
Neconectat
User

da asta stiu. cu cel driver este pus pe firele de semnal. dar la iesiri va trebui sa cuplezi cele 2 finale in serie ca 2 bateri. al fel tu cum ai face. vreau sa fac la 2 fet ce am si eu. ms.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 07, 2010 2:38 am 
Neconectat
User

amplificatorul in momentul asta este dotat cu 4x fet 400 legate cate doua in bridge...deci imi trebuia doua radiatoare...
nu iti trebuie doua trafuri si nici releu pentru comutare mod bridge sau stereo iti trebuie un defazor si un comutator si...fire...
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Sus

Subiectul mesajului: 2xFet400 in mono
MesajScris: Mar Sep 07, 2010 11:34 am 
Neconectat
User

da mam lamurit cum sta treaba.
dar dc in statile amea mari genu rack au alimentari duale pe fie care canal ?
ace tensiune pe un canal vine data pe celalat canal de alta infasuarre vam mai zis, asa cum am si acele 2 trafuri. pt o putere mai sigura. sau care este axplicatia.
am si o statie ce este alimenta cu un traf doar cu o singura aliemnatre duala. si da merge modalitatea bridge cu defazor.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Mar 28, 2011 12:21 am 
Neconectat
User

Sararu George scrie:
amplificatorul in momentul asta este dotat cu 4x fet 400 legate cate doua in bridge...deci imi trebuia doua radiatoare...
nu iti trebuie doua trafuri si nici releu pentru comutare mod bridge sau stereo iti trebuie un defazor si un comutator si...fire...
Imagine

Da nu are nimic daca intra curent in defazor ca in modalitate stereo ar intra in el. se vorbeste de putini volti dar nul afecteaza sau ia din semnal??

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Mie Mar 30, 2011 5:40 pm 
Neconectat
User

nu afecteaza, dar daca vrei poti sa pui la butonul bridge/stereo unul cu doua perechi de comutatoare, o pereche pentru comutare bridge/stereo si cealalta pentru on/off alimentare defazor

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2