The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 07, 2025 8:40 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 24, 2006 9:24 pm 
Neconectat
User

Fara suparare adi_0206 dar la sfarsit am pus "etc." ceea ce inseamna ca mai erau multe de spus inclusiv manopera, proiectarea s.a.m.d. Imi cer scuze daca am fost inteles gresit. Acu' fiecare intelege ce doreste. De altfel ma cam grabeam.
Succes la vanzari si asa cum a subliniat si Nexus, firma voastra sa ajunga sa fie cunoscuta chiar si afara unde sa poata concura cu firme de renume mondial!
Numai bine! :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Ziua buna
MesajScris: Mar Oct 24, 2006 9:29 pm 
Neconectat
User

sau searaaaaa ,cum spune Garcia , referitor la problema cu educatul romanilor referitor la pret , lucrurile sunt simple , daca chemi un zugrav sa ti zugraveasca in casa , acesta iti spune un pret , pentru ca el isi evalueaza munca si timpul , iar tu in calitate de client ai 2 variante : accepti sau ..................................te apuci de lucru . Asa ca celor care incep cu e prea scump nu le ramane decat sa faca ceva ,, carpeli ,, in domeniu , dar sa le posteze fotografiile si aici pe forum :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ziua buna
MesajScris: Mar Oct 24, 2006 9:39 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

klausmusic scrie:
Asa ca celor care incep cu e prea scump nu le ramane decat sa faca ceva ,, carpeli ,, in domeniu , dar sa le posteze fotografiile si aici pe forum :lol:

:lol: nu cred ca o sa avem satisfactia asta vreodata...

Sus

Subiectul mesajului: o idee
MesajScris: Mar Oct 24, 2006 9:41 pm 
Neconectat
User

Am luat linia de sunet de la DNA si Nexus care aratasi suna peste asteptarile mele ( vezi foto pe site ) . Sper ca cel tarziu la anul sa mai comand o linie insa dubla la putere fata de asta , adica ,, daca-i bal sa fie bal ,, :lol: si astfel vin cu o propunere pentru DNA si Nexus , sa -si inregistreze marca la oficiul pentru marci si sa aplice aceasta marca pe fiecare produs , as sugera pe spatele produselor , marca ce trebuie sa contina automat datele tehnice , parametri de performanta si producatorul , eventual adresa de web . Chiar si fara marca inregistrata , eu astept sa le aplic pe boxele mele . Cred ca ar fi binevenit si un mic simbol ce se poate aplica pe fata sculelor , gen sigla JBL, EV, ect. Va astept cu comentarii ., in rest succes .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 24, 2006 10:45 pm 
Neconectat
User

nexus, subwoofere punisher faci ? daca da... aproximativ la ce pret pt un dif de 12( alea se folosesc, stiu io) aproximativ la ce pret, cu tot tuningul sa zic asa, manere, tabla perforata... etc. mochetat ca ii mai ieftin decat vopsit.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: Re: o idee
MesajScris: Mie Oct 25, 2006 7:39 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

klausmusic scrie:
Am luat linia de sunet de la DNA si Nexus care aratasi suna peste asteptarile mele ( vezi foto pe site ) . Sper ca cel tarziu la anul sa mai comand o linie insa dubla la putere fata de asta , adica ,, daca-i bal sa fie bal ,, :lol: si astfel vin cu o propunere pentru DNA si Nexus , sa -si inregistreze marca la oficiul pentru marci si sa aplice aceasta marca pe fiecare produs , as sugera pe spatele produselor , marca ce trebuie sa contina automat datele tehnice , parametri de performanta si producatorul , eventual adresa de web . Chiar si fara marca inregistrata , eu astept sa le aplic pe boxele mele . Cred ca ar fi binevenit si un mic simbol ce se poate aplica pe fata sculelor , gen sigla JBL, EV, ect. Va astept cu comentarii ., in rest succes .

se lucreaza la definitivarea siglei pt nexus-acoustics (proiectul exista de cativa ani, dar am asteptat doar momentul oportun pt a lansa marca cu inregistrare la OSIM si tot.)

P.S inca nu am primit dimensiunile la buretele fonotransparent :idea:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 25, 2006 7:43 am 
Neconectat

DJ_Kenwood scrie:
nexus, subwoofere punisher faci ? daca da... aproximativ la ce pret pt un dif de 12( alea se folosesc, stiu io) aproximativ la ce pret, cu tot tuningul sa zic asa, manere, tabla perforata... etc. mochetat ca ii mai ieftin decat vopsit.

salut

nexus-acoustics Praxis P215MH = X-tro (imbunatatit)
nexus-acoustics Praxis P112XS = Punisher (imbunatatit) SD-12 inside :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 27, 2006 12:36 pm 
Neconectat
User

incinta doar... faci? pt alt dif sa zic asa. se poate face doar incinta, daca ti se dau parametrii difului... si daca da... la ce pret o faci cu tot tuningu....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 27, 2006 12:49 pm 
Neconectat

se fac si incinte separate

trebuie sa stiu exact ce incinta vrei pt a putea face un pret

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 27, 2006 7:47 pm 
Neconectat
User

punisher pt dif de 12". cu tot tuningul. pot face "sonorizari" si doar cu un subwoofer? sau trebuie mai multe?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 27, 2006 8:40 pm 
Neconectat

trebuie minim 2 bucati

subwooferul foloseste un singur difuzor

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 29, 2006 6:52 pm 
ziceai ca si la band pass horn pe 18" trebuie minim 2 dar si cu unul faci treaba foarte buna..., la inceput eram speriat ca vor trebui 2 bph, dar si cu unul singur e destul...., o lovitura de bass, ca nu am cuvinte...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 29, 2006 7:15 pm 
Neconectat

presupun ca esti constient ca ai un F3 pe la 60Hz, nu? 8)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 29, 2006 7:19 pm 
dap, dar sunt cu kickul, mai mult.. 8) si ii bestial, dar oricum imi mai fac unul :wink: :twisted:

P.S. pana la urma am constatat ca nu are de ce sa intre praful pe acolo...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 29, 2006 8:52 pm 
Neconectat
User

DJ_Kenwood scrie:
punisher pt dif de 12". cu tot tuningul. pot face "sonorizari" si doar cu un subwoofer? sau trebuie mai multe?

Te inteleg ca esti cam fericit dupa acea simulare ce ai primit-o cu punisherul...dar te avertizez de pe acum: acel grafic este in 1/8 space, adica o incinta pus in colt ( dar nu pusa in colt ca si un bassreflex ! ), 2 puse pe pamant, foarte aproape cu un zid, dar cu o parte din horn astfel incat gura hornului sa se continue si cu zidul, si cu podeaua, si 4 bucati puse in aer liber pe pamant, sau 8 in aer liber, la cel putin o juamtate de lungimea de unda unde este frecventa minima la care se vor folosi ( adica suspendate ca un linearray )...

Asa ma roade si pe mine sa fac un bandpass horn...dar nu am bani...:(:(:(...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2