The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 3:37 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sfat achizitie stabilizator tensiune Thomann
MesajScris: Sâm Noi 26, 2011 6:17 pm 
Neconectat
User

Salutare !
Deoarece doresc ca cumpar un stabiliztaor de tensiune 5000VA - 3500w , pentru doua boxe active cu consum de 1000w bucata , am cautat pe thomann dupa stabilizator de tensiune si am gasit urmatoarele :

1.PHONIC PPC 9000 E

Imagine

Phonic PPC 9000 E - Professional racklight and power supply distributon unit10 eec 10A thomann power sockets on the rear side, Input power stabilised from 180 v to 230 v, digital power conditioner with LED display in 4 steps, Dimensions 480 (19") x 44 (1HE) x 150 mm

http://www.thomann.de/ro/phonic_ppc_9000_e.htm

2.FURMAN M-10X E

Furman M-10x E Power Conditioner/Distributor - 10A average, 10x rear & 1x front connections, protection OK indicator, voltage thomann protection, master power master switch on front panel. Dimensions: 19"/1U

Din descrierile facute de mai sus nu pot sa-mi dau seama cat este consumul maxim pentru care se asigura stabilizarea de tensiune. Stabilizatoarele normale ce se gasesc la noi pe piata, au in jur de 10 KG , sunt mai mari si costa cam 560 ron unul de 5000VA;

Stie cineva care e treaba cu stabilizatoarele de pe Thomann?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfat achizitie stabilizator tensiune Thomann
MesajScris: Sâm Noi 26, 2011 7:44 pm 
Neconectat
User

asta m-ar interesa si pe mine
vreau sa urmarest topicul :)

Sus

MesajScris: Dum Noi 27, 2011 2:36 pm 
Neconectat
User

gabi_fundacescu scrie:
Salutare !
Deoarece doresc ca cumpar un stabiliztaor de tensiune 5000VA - 3500w , pentru doua boxe active cu consum de 1000w bucata , am cautat pe thomann dupa stabilizator de tensiune si am gasit urmatoarele :

1.PHONIC PPC 9000 E

Imagine

Phonic PPC 9000 E - Professional racklight and power supply distributon unit10 eec 10A thomann power sockets on the rear side, Input power stabilised from 180 v to 230 v, digital power conditioner with LED display in 4 steps, Dimensions 480 (19") x 44 (1HE) x 150 mm

http://www.thomann.de/ro/phonic_ppc_9000_e.htm

2.FURMAN M-10X E

Furman M-10x E Power Conditioner/Distributor - 10A average, 10x rear & 1x front connections, protection OK indicator, voltage thomann protection, master power master switch on front panel. Dimensions: 19"/1U

Din descrierile facute de mai sus nu pot sa-mi dau seama cat este consumul maxim pentru care se asigura stabilizarea de tensiune. Stabilizatoarele normale ce se gasesc la noi pe piata, au in jur de 10 KG , sunt mai mari si costa cam 560 ron unul de 5000VA;

Stie cineva care e treaba cu stabilizatoarele de pe Thomann?

Sunt interesat si eu de asa ceva.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

MesajScris: Lun Noi 28, 2011 1:03 pm 
Neconectat
User

Acestea sunt doar pentru rack-uri, nu stabilizeaza tensiunea doar decupleaza in caz de supratesiune si eventual mai reduc din tensiunile parazite din retea, pentru stablizarea tensiunii cele mai bune sunt cele cu servomotoare dar sunt foarte grele

Sus

MesajScris: Lun Noi 28, 2011 2:05 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

stabilizatoarele cu servomotare sunt PERICULOASE pentru aplicatii audio de putere , mare mare atentie!

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Noi 29, 2011 7:16 pm 
Neconectat
User

Am trimis un email la Thoman si am intrebat de un stabilizator care sa suporte 3000w si am primit si raspunsul :)

Bună ziua.

Conform colegilor de la departamentul PA, singurul model care ar suporta tensiunea de 3kW ar fi Furman PL-Pro DMC E nr. articol 220494.

http://www.thomann.de/ro/furman_plpro_dmc_e.htm

Cu stimă,

Adrian Sardi

International Sales

Musikhaus Thomann e.K.
Treppendorf 30
96138 Burgebrach
Germany

Tel : 0049 9546 9223 55
Fax : 0049 9546 9223 24

international@thomann.de
www.thomann.de

HRA Bamberg Nr. 8988

************ Please make sure you include your customer number, this will help us to answer your query more quickly ************

Our Hotline (0049 9546 9223 55) is open from :

-Monday to Friday: 9:30 - 18:30 (GMT +1)
-Saturday: 9:30 - 16:00 (GMT +1)

*************** Due to the high volume of email please include all original messages when replying to this message ************
Von: Gabi Gaby [mailto:gabi_fundacescu@yahoo.com]
Gesendet: Sonntag, 27. November 2011 16:27
An: Thomann Romania
Betreff: stabilizator tenisiune

Buna ziua !

Doresc sa achizitionez un stabilizator de tensiune care sa suporte un consum de 3000 w

M-am uita pe site http://www.thomann.de/ro/cat.html?gf=st ... une&oa=pra dar in descrierea acestora nu este dat consumul maxim pe care il poate stabiliza . cum este dat in cazul altor modele de stabilizatoare de pe piata.

Puteti sa-mi spuneti ce stabilizatoare de tensiune de pe site, sunt recomandate pentru acest consum ?

O zi buna !
Gabriel Fundacescu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2