The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 11:57 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 16, 2006 7:18 pm 
Snake scrie:
adircf te iei de posturile mele ? :lol:

Nu ma, esti culmea. Concluzia aia am tras-o si eu, si ii ziceam la sebi ca ii maxim...

Sebi, Hornul ala l-am terminat aprox intr-un weekend si nu lucrand non stop. Tu cand iti termini boxele? :wink:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Dec 20, 2006 5:18 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 3:28 pm 
Neconectat
User

Claudio scrie:
sa te auda Adircf iarasi rade tine tine :lol: .. fara suparare

:lol: :lol: Da cine-i Adircf? :lol: :lol: Ma doare-n cot de sarcasmul lui. De asta nici nu i-am zis nimic. Afirmatiile lui ma lasa...rece :wink:

Claudio scrie:
ce rost are sa incerci boxa la nivel mic
ma refeream la faptul ca daca ai vrea sa faci comparatie intre felul cum suna 2 incinte ar trebui sa o faci la un nivel mai mic, adica la un volum accetabil (normal), pentru urechea umana, nu la un volum la care se misca plamanii in tine, fiindca la o asemenea presiune sonora urechea umana isi pierde din "precizie", si atunci normal ca nu mai faci nici o distinctie... Incerca si ai sa vezi ca poti sa-ti concentrezi atentia mult mai bine asupra unui sunet de mai mica intensitate, decat asupra unui sunet de intensitate foarte mare.

Claudio scrie:
tu cum ai facut de ti-ai dat seama ca"nu coboara asa jos"? la 10W? nu cred.

Am prins o duminica libera si m-am gandit sa fac niste teste. Intr-o boxa cu HP15W am pus acea placa si cealalalta boxa cu HP15W am lasat-o fara. Am pus o boxa cu HP15W pe un canal si cealalata boxa cu HP15W pe celalalt canal. Si am dat balansul de pe una pe alta pe alta in timp ce ascultam niste piese. Frecventele foarte joase nu se auzeau chiar asa bine pe boxa cu HP15W care avea prinsa acea placa. Am inversat apoi canalele ca sa nu fie cumva din amplif, iar diferentele dintre cele 2 boxe cu HP15W au fost aceleasi.

adircf scrie:
Sebi, Hornul ala l-am terminat aprox intr-un weekend si nu lucrand non stop. Tu cand iti termini boxele?

Bravo tie. Daca aveam un weekend intreg la dispozitie ca sa fac boxe imi terminam si eu incintele cu HP15W tot in atata timp. :wink:
Apropo, incintele cu HP15W le-am terminat :wink: O sa pun niste poze dar momentan nu am aparat...

In fine, nu stiu ce ati inteles voi si cum ati interpretat ceea ce am zis la inceput de s-au iscat aceste discutii...Eu stiu ce am zis si sunt impacat cu mine insumi de ceea ce am spus, si asta e tot ce conteaza pentru mine :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 3:37 pm 
Neconectat
User

Inverseaza si difuzoarele...dar pana faci asta uiti ce ai auzit.
De asemenea conteaza mult si pozitionarea in camera.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 4:19 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ADIRCF
m-am saturat de limbajul tau de messenger cu Bah, mah , si alte expresii de genul asta.

ori il revizuriesti singur, ori te "ajut" eu

:evil:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 5:13 pm 
ma abtin ca ma "ajuta" NEXUSE apoi :roll: .
Sebi scrie:
sunt impacat cu mine insumi de ceea ce am spus

Oricine are dreptul la opinie :wink: . Nu stiu de ce, dar mi-a placut fraza asta, Sebi

nex, te-ai enervat ca am pus un h in plus in topicul ala?, citeste atent la toata lumea sa mai vezi cum se mai scapa...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 9:20 pm 
Neconectat

adircf scrie:
ma abtin ca ma "ajuta" NEXUSE apoi :roll: .
Sebi scrie:
sunt impacat cu mine insumi de ceea ce am spus

Oricine are dreptul la opinie :wink: . Nu stiu de ce, dar mi-a placut fraza asta, Sebi

nex, te-ai enervat ca am pus un h in plus in topicul ala?, citeste atent la toata lumea sa mai vezi cum se mai scapa...

adi, nu ai fost la prima abatere

[end of discusion]

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 20, 2006 11:22 pm 
cum zici tu... :roll:, :lol:. Acuma o sa fii cu ochii la fiecare cuvant al meu?

Macar modifica regulamentul ca nu am vazut pana acuma sa scrie faza cu messenger sau cum ii zici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 21, 2006 12:53 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
ADIRCF
m-am saturat de limbajul tau de messenger cu Bah, mah , si alte expresii de genul asta.

Sa sti ca nu e chiar corect ceea ce faci. Sunt destul de multi care, mai din greseala, mai din graba pun cate un "cuvant" de mess. Si eu am mai pus dinastea, si altii la fel, daca caut pe forum sigur gasesc destule...si tu gresesti...chair am vazut si pe la tinein mseaje anumite greseli, mai o litera in minus, chestii din astea...
Daca tot vrei sa instauram aceasta ordine, o sa incep sa citesc si cu atentie posturile fiecaruia la sectiunile mele, si cine mai scrie aiurea ii dam avertisment. La 3 avertismente ban si gata.
Totusi textul poate fi citit, dar spun ca am intalnit si cazuri ( erau vre-o 2 pe elforum ) in care pur si simplu eu, care stau destul pe mess si cunosc limbajul acesta sa zicem bine, nu am putut descifra aproape nimic din ceea ce vroia respectivul.
M-as putea lega si eu de alti useri, care au un limbaj cu tenta triviala ( citez "ce pasula mea" ), si care au fost "iertati" cu toate ca in regulament scria clar despre acest tip de limbaj. Si oricum, in regulemnt nu scrie nimic despre limbajul de messenger, doar faptul ca nu avem voie sa postam rpelici de 2 cuvinte gen cool, thx etc, dar daca folosim aceste cuvinte in post nu mie se pare o incalcare a regulamentului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 21, 2006 1:01 am 
noi sa fim sanatosi. Ti-as da un smiley de bere snake, dar numai adminul poate :wink: .

nexus3 scrie:
aa, si era sa uit Imagine

Ultima oară modificat de user eliminat pe Joi Dec 21, 2006 2:58 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 21, 2006 1:25 am 
Neconectat
User

uploadezi pe tinypic poza cu bere si dai aici link cu imagine:

Am scos cateva:

monster
[_IMG]http://tinypic.com/fmtg8o.gif[/IMG]
homework
[_IMG]http://i17.tinypic.com/2aj25as.gif[/IMG]

(sa scoti "_" din fata ca sa mearga)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 21, 2006 12:30 pm 
Neconectat

Snake scrie:
nexus3 scrie:
ADIRCF

Sa sti ca nu e chiar corect ceea ce faci. Sunt destul de multi care, mai din greseala, mai din graba pun cate un "cuvant" de mess. Si eu am mai pus dinastea, si altii la fel, daca caut pe forum sigur gasesc destule...si tu gresesti...chair am vazut si pe la tinein mseaje anumite greseli, mai o litera in minus, chestii din astea...
Daca tot vrei sa instauram aceasta ordine, o sa incep sa citesc si cu atentie posturile fiecaruia la sectiunile mele, si cine mai scrie aiurea ii dam avertisment. La 3 avertismente ban si gata.
Totusi textul poate fi citit, dar spun ca am intalnit si cazuri ( erau vre-o 2 pe elforum ) in care pur si simplu eu, care stau destul pe mess si cunosc limbajul acesta sa zicem bine, nu am putut descifra aproape nimic din ceea ce vroia respectivul.
M-as putea lega si eu de alti useri, care au un limbaj cu tenta triviala ( citez "ce pasula mea" ), si care au fost "iertati" cu toate ca in regulament scria clar despre acest tip de limbaj. Si oricum, in regulemnt nu scrie nimic despre limbajul de messenger, doar faptul ca nu avem voie sa postam rpelici de 2 cuvinte gen cool, thx etc, dar daca folosim aceste cuvinte in post nu mie se pare o incalcare a regulamentului.

snake, haide sa nu incepem o discutie in contradictoriu aici..

este vorba doar de faprul ca limbajul pe forum a lui AdiRCF incepuse sa o ia pe ulei, si unii useri s-ar putea simti chiar ofensati .

nu cer decat decenta...

nu ti se pare cat de putin ciudat sa i se spuna unui user care are vreo 45 de ani "bah" de catre unul de 20?

asta tine mai mult de educatie si nu inteleg de ce trebuie sa fie neaparat trecuta in regulament.

P.S.
sunteti offtopic

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 21, 2006 2:26 pm 
Scuzati offtopicul Domnule Administrator, dar de unde sa stiu eu ca Userul Don are 45 de ani. Mi-am cerut scuze si pe forum si pe PM ca mi-am dat seama dimineata urmatoare ca am exagerat, era doar o zi proasta. La celelalte posturi, chiar nu am nici o jena...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 16, 2007 7:44 am 
Neconectat
User

ok a venit timpul sa finalizez sistemul
in loc de c12-300mb, am optat difuzoarele selenium:wpu 1208
deci sistemul o sa arate asa: bass:sd 18-el,sateliti selenium wpu 1208+bmd-450+horn ph 220.filtru profi de la bennic pe doua cai.cand termin pun niste poze :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 16, 2007 8:35 am 
Intel la cat ai ramforsat subwooferul ala vibreaza ceva ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 16, 2007 8:37 am 
Neconectat
User

nici mufa nu vibreaza :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2