The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 3:56 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: probleme acte auto
MesajScris: Mie Feb 15, 2012 7:31 pm 
Neconectat
User

asta incerc acum sa fac..caut sa intind sfori prin stanga si dreapta...alergatura..telefoane peste telefoane...bani tocati..etc...
asta e..mi-am luat-o pe romaneste :cry:

Sus

MesajScris: Mie Feb 15, 2012 9:20 pm 
Nechita Gabi scrie:
asta incerc acum sa fac..caut sa intind sfori prin stanga si dreapta...alergatura..telefoane peste telefoane...bani tocati..etc...
asta e..mi-am luat-o pe romaneste :cry:

despre ce masina e vorba? marca, model, an

Sus

MesajScris: Mie Feb 15, 2012 9:22 pm 
Neconectat
User

ce relevanta ar avea?

Sus

MesajScris: Mie Mar 21, 2012 9:20 pm 
Neconectat
User

salut
am revenit cu update :)
problema s-a rezolvat acum cateva zile, pe carte scrie motor fara serie, dupa multa alergatura si bani cheltuiti
cost final: putin peste 1000lei
un sfat pentru cei ce vor sa cumpere o masina in viitor: faceti rar-ul cu proprietarul langa voi, nu mergeti pe incredere; in RO nu mai exista asa ceva :roll:

Sus

MesajScris: Mie Mai 15, 2013 5:56 pm 
Neconectat
User

Mi -am cumparat acum 2 saptamani un golf 5 adus din germania si astazi am fost la r.a.r si surpriza mi-au spus ca are motorul schimbat si sa vin peste o saptamana cu o declaratie de la notar pe propria raspundere ca nu am adus modificari masini. Am intrat in panica nu m am confruntat cu asemenea situatii si nu stiu cum sa procedez mai am luna asta numere rosii si dupa sunt obligat sa o imatriculez . Cine s-a confruntat cu asemenea situatie sa-mi explice putin problema sa ma linistesc

Sus

MesajScris: Mie Mai 15, 2013 9:17 pm 
Neconectat
User

nu e asa de simplu...
sfatul meu este sa te duci la un birou de acte auto, caci baietii sigur au mai intalnit asa ceva, si stiu ce au de facut....

Sus

MesajScris: Mie Mai 15, 2013 9:51 pm 
Neconectat
User

Cel mai bine e sa faci ce ti-au spus cei de la RAR si poate se rezolva problema,era bine daca aveai un document din toate hartoagele masini din care sa reiasa ca i-a fost incocuit motorul
Daca ai o hartie in acest sens va trebui probabil tradusa ca sa poata dovedi inlocuirea motorului intr-un service autorizat

Sus

MesajScris: Mie Mai 15, 2013 10:11 pm 
Neconectat
User

marian_milea scrie:
Cel mai bine e sa faci ce ti-au spus cei de la RAR si poate se rezolva problema,era bine daca aveai un document din toate hartoagele masini din care sa reiasa ca i-a fost incocuit motorul
Daca ai o hartie in acest sens va trebui probabil tradusa ca sa poata dovedi inlocuirea motorului intr-un service autorizat

daca o sa incerce sa rezolve singur treaba asta, va vedea ca dupa ce va trece un obstacol va avea de trecut altul si mai mare si tot asa
fara sa ai cunostinta de cauza, fara sa stii la cine exact sa te duci, din partea lui X si a lui Y, nu va face mare branza !
ce sa faci..asa e la noi in satul asta numit Romania :roll:

crede-ma...am trecut prin asta...

Sus

MesajScris: Vin Iul 26, 2013 8:36 am 
Neconectat
User

Din cate stiam daca una din serii (stiam ca sunt undeva la 4 sau 5) lipseste se poate pansona..

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2