The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:35 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: recomandare mixer cu compresor pentru microfoane
MesajScris: Sâm Dec 11, 2010 3:14 pm 
Neconectat
User

Cauza adica urlatul in microfoane ,care produce acele varfuri, nu poate fi inlaturat, deoarce asta e tot farmecul petrecerilor si motivul pentru care clientul da banu pentru eveniment :)

Intrebarea ramane la fel : Ce mixer are compresor de voce integrat care sa functioneze ca unul separat ?

Sus

MesajScris: Sâm Dec 11, 2010 8:09 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

M-am gandit si eu la treaba aceasta cu compresorul pe canalul de microfon deoarece am pe corossover compresor/limiter (Behringer CX2300) insa imi atenua tot semnalul cu tot cu muzica. Gama XENYX-USB de la Behringer are ceva nou in aceasta privinta + un nou procesor dual efect cu TAP mode:

"One-Knob Compression
Ask professional sound engineers what their favorite piece of external processing gear is and the majority response will be virtually unanimous—dynamic compression. What is compression? We’re glad you asked. Compression essentially limits the dynamic range of a signal, lowering the level of loud sounds and turning up softer sounds, to achieve sonic balance. But applying compression is a delicate art that many novice, and even intermediate, sound techs have great difficulty mastering. Our “one-knob” compression is available on all mono channels and is easy to operate, even for entry-level users. With this one knob, you can easily dial in the perfect amount of compression for instruments and vocals, creating powerful mixes with punch and clarity. This is indeed a rare feature for products in this class—but standard on all XENYX USB mixers.
"

"Effective FX
All XENYX USB Series mixers (except the 1204USB) feature our new 24-bit dual engine FX processor, with 16 editable, studio-grade presets including reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter and multi-effects. Complete with a highly accurate input meter, these effects can be altered to your personal taste via the Parameter control. Time-based functions can be entered manually by pressing the Tap button in tempo with the music."

O varianta cu 4 canale: http://www.behringer.com/EN/Products/X1204USB.aspx
Personal am ales x1832USB deoarece are mai multe canale: http://www.behringer.com/EN/Products/X1832USB.aspx

Sus

MesajScris: Sâm Dec 11, 2010 9:07 pm 
Neconectat
User

pai tradus cu goole ar suna asa :

One-Buton de compresie
Întrebaţi ingineri de sunet profesionale ce piesa lor preferata de unelte de prelucrare externe este şi răspunsul majoritatea va fi de compresie practic unanim-dinamice. Ce este de compresie? Ne bucurăm că aţi întrebat. De compresie, în esenţă, limitele gama dinamică a unui semnal, scăderea nivelului de sunete puternice şi de cotitură sunete mai moale, pentru a atinge echilibrul sonic. Dar aplicarea de compresie este o artă delicată care novice multe, chiar şi intermediare, techs de sunet au stăpâni mare dificultate. Noastre "one-butonul" compresie este disponibil pe toate canalele mono şi este uşor de utilizat, chiar şi pentru utilizatorii entry-level. Cu acest buton unul, puteţi apela cu uşurinţă în cantitatea perfectă de compresie pentru instrumente şi voce, crearea de puternic, se amesteca cu punch şi claritate. Aceasta este într-adevăr o caracteristică rară pentru produse din această clasă, dar standard pe toate mixere XENYX USB. "

"Efectivă FX
Toate XENYX USB mixere Series (cu excepţia 1204USB) caracteristica noul nostru 24-bit dual procesor motor FX, cu 16 presetari editabil, studio de grad, inclusiv reverb, cor, Flanger, întârziere, schimbătorul de smoală şi multi-efecte. Complet cu un contor de intrare extrem de precise, aceste efecte pot fi modificate pentru gustul dvs. personale prin intermediul parametrilor de control. funcţii de timp pe baza pot fi introduse manual, prin apăsarea butonului Apăsaţi în tempo-ul cu muzică. "

Deci in concluzie tot behringerul are :)) . Tocmai ce mi-am vandut un pmp3000 dar asta nu avea .

Sus

MesajScris: Sâm Sep 22, 2012 8:20 pm 
Neconectat
User

Categorig Dynacord....degeaba spune lumea ca sunt folosite doar de lautari...eu am 5 buc si mai cumpar unul..
si nu le folosesc decat foarte rar pentru cantari de lautari,
poate lautarii au dreptate ca suna bine pe live este foarte usor de folosit si are de toate....

Da ALLEN & HEATH este fara dubii o firma de renume mai buna ca si Dynacord dar pretul......

In privinta cretinilor care urla in microfon....trebuie sa stai tot timpul cu mainile pe butoane...

Dynacord....spectacol muzical live cu 13 microfoane lavaliera condensator...merge minunat....

Si nu poti sa pui compresor pentru ca acesta compreseaza tot semnalu cu tot cu muzica...si intr-un spectacol nu poti sa pui asa ceva....TOT TIMPUL CU MAINILE PE BUTOANE...asta e...

Raman la parea mea....nemtii sunt buni...

Respect

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2