The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 6:31 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 3:47 pm 
Neconectat
User

dar sunt multe solutii din difurile astea dar vorba ta mai bine wofer cu wn 18 si sateliti cu e 15 350 pt ca daca fac cu wn 15 s ar puta sa iasa putin in evidenta satelitii pentru ca au ceva putere si sensibilitate, ma mai gandesc eu......dar eu m am uitat in caracteristici si parca hp18s este mai bun,volum de aer miscat,putere, nu am simulat niciodata dar daca wn18 e tot de 500w si acolo scrie 400w .....mai vad eu
acuma tre sa vand boxele care le am si ma apuc de astea , satelitii i as prefera si eu cu e 15 pt ca coboara mai jos si as putea sa merg si doar cu satelitii la petreceri mai mici le pun jos si au ceva bas :D eeeee

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 4:02 pm 
chiar nu gandesti bine.

1. Si ce daca o sa ai satelitii mai puternici folosind wn-ul. Mai bine mai mult decat mai putin. De ce sa vrei sa se auda mai tare si sa nu ai de unde?

2. Wn-ul e muuult mai avansat ca si e15 si daca compari graficele (vezi pct 4 :lol: ) ai sa vezi ca wn-ul coboara mai bine.

3. La petreceri sau ce ai zis ca vrei sa merg cu satelitii. Wn-urile au bas frumos chiar daca le pui pe stander :wink: . Daca le mai pui si in colt, ai rezolvat toata treaba.

4. Gasesti n-$pe variante de pdf-uri la paudio. :roll: . Sa nu te uiti pe situri straine ca am vazut wn15s ce "cica" are 94 de db, el are c-am 100, dar nici aia nu-s siguri :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 7:42 pm 
Neconectat
User

mmm adica as putea compara o leaca un ful range cu wn15s si driver cu boxele mele hp18w+qsl+pht 408??
deci wn18 si hp18s au aceeasi putere si randament din grafice si calcule poate wn18 o leaca mai bun??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 7:50 pm 
Neconectat
User

deci, eu, il vad pe HP18s superior lui wn18s. DEPINDE de aplicatie. daca vrei ceva protabil , alegi wn18s. wn18s nu necesita incinte mari ca si volum, in 120 litri ii super ok, hp18s are nevoie de incinte putin mai voluminoase, 140 in sus. HP18s are bobina de 4" pe cand Wn18s are bobina de 3", la decibeli is la fel. avantajul... greutatii ii de partea lui wn18s si al tehnologiei (neodym). oricum, AMBELE difuzoare sunt excelente. daca nu ii problema greutatii, io zic sa alegi Hp18s, daca vrei sa fie mai portabile oleaca, alege Wn18s.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 05, 2007 10:18 pm 
Neconectat
User

pai la ce diferente sunt intre difuri la caracteristici si cum se spune ca amandoua au 500w....... nu cred ca se observa diferenta si mai bine cu wn18 ca e mai usor si face la fel zgomot,dar nu am vazut nici o simulare cu hp18s si wn18 tind sa cred ca hp18s are un bas mai calumea sper sa nu fie prea mari ,deci viitoarele boxe o sa fie cu wn18 si 15s+driver de 1,5" atuncea bubuiala.........abia astept

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 06, 2007 10:05 pm 
Neconectat
User

cine imi poate posta simulari cu wn18 in wofer si wn15s in fulrange?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 09, 2007 8:50 am 
Neconectat
User

mai dar nimeni nu are habar de grafice nu mai vb nimeni cu mine :(( vreau 2 simulari sa vad ce spl si in ce frecvente se incadreaza un wofer cu wn18 la 120l- 130l si un full range cu wn15s atat vreau

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 09, 2007 10:35 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

wn18 in 130 litri acordat la 48 Hz
Imagine

wn15s fullrange in 80 litri acordat la 60 Hz
Imagine

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 13, 2007 10:34 pm 
Neconectat
User

arata bine acuma sa vand boxele care le am sau daca ma ajuta doamne doamne :D cum ma ajuta si cu 2 buc de cdj 200s :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2