The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 1:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme....
MesajScris: Lun Sep 16, 2013 2:28 pm 
Neconectat
User

Domnule Mircea Bartic as vrea sa va intreb si eu cv....acu' 2-3 luni am cumparat de la dvs, 2 buc MAG M1545..Totul e ok pana aici....astazi, cand m-am uitat la ele, am observat ca nu sunt identice, adica unul este diferit de celalalt. Sistemul de ventilatie din magnet, la unul din ele este mai adanc si la celalalt este mai scurt. Deasemenea, la cel cu sistemul de ventilatie mai scurt, intrefierul ala se vede ca s-a umblat la el, fiind polizat. Ce s-a intamplat aici oare? De ce nu sunt difuzoarele identice? Sunt foarte suparat, sa stiti. Mi-ar place sa cred ca nu am fost luat de prost si intr-adevar s-a facut ceva greseala aici.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Probleme....
MesajScris: Lun Sep 16, 2013 3:06 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Cel mai probabil provin din loturi diferite. Nu sta nimeni in depozit sa polizeze intrefiere. Asa a venit din fabrica.

Difuzoarele nu functioneaza corect?

uite cum se acopera absolut toti producatorii:

Citat:
The company reserves the right to improve products. Product specifications and design are subject to change without notice.

Poti sa-mi trimiti niste imagini sa vedem exact care e problema?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Sep 16, 2013 4:53 pm 
Neconectat
User

O sa va trimit si poze cat mai curand posibil. De mers, merg la fel amandoua, dar sincer, nu-mi place sa stiu ca unul este diferit de celalalt.

Sus

MesajScris: Lun Sep 16, 2013 9:55 pm 
sinestro_77 scrie:
O sa va trimit si poze cat mai curand posibil. De mers, merg la fel amandoua, dar sincer, nu-mi place sa stiu ca unul este diferit de celalalt.

la tine cred ca n-ar fi fost nici o problema daca aratau identic, dar sunau diferit :))))

Sus

MesajScris: Mie Sep 25, 2013 3:24 pm 
Neconectat
User

Domnule Ovidiu Gherasim, nu cred ca ne cunoastem....in primul rand, nu v-am luat la misto....am facut armata impreuna cumva de va permiteti sa ma luati peste picior ca pe un ghibitz?.....vroiam doar niste sfaturi din partea cunoscatorilor, dar vad ca am parte doar de mistouri...ce sa mai zic....multumesc, macar sunt ''bagat in seama''.....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2