The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 9:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: KV2 Audio este mai tare decat Dynacord, Rcf, etc. ?
MesajScris: Mie Oct 16, 2013 5:04 am 
Neconectat
User

In cautarile mele despre un system compact, usor, si calitativ cu care sa merg la nunti, botezuri, etc. mi-a recomandat un prieten KV2 Audio ESD12 alaturi de ESD1.15 si Powersoft M28Q HDSP+ETH. El spune ca este peste Dynacord Vl, Rcf TT, etc. Daca a ascultat cineva sau are mai multe cunostiinte il rog sa ma contacteze in privat sau sa dezbatem aici subiectul. Va multumesc!

Sus

Subiectul mesajului: Re: KV2 Audio este mai tare decat Dynacord, Rcf, etc. ?
MesajScris: Mie Oct 16, 2013 8:00 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

KV2 este OK insa nu este nimic iesit din comun. L-am ascultat de nenumarate ori setat si operat chiar de patronul firmei, deci nu se poate pune problema ca nu ar fi ok reglat.

Discutia este moarta din faza deoarece comparam un brand ce are mai multe produse in portofoliu cu un alt brand ce are multe produse in portofoliu.

Daca discutam de produs Vs. Produs poate ca mai aveam ce adauga, dar asa...

Genul asta de afirmatii le fac oamenii care nu au avut contact cu prea multe echipamente si tind sa ramana exagerat de impresionati de prina scula pe care pun mana.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Oct 17, 2013 5:54 pm 
Neconectat
User

Ce imi puteti oferi/recomanda dumneavoastra? Ma intereseaza fullrange difuzor de 15" cu bobina de 4" care sa aiba punch in bas si un driver sanatos sau chiar ceva coaxial gen BMS 4592nd. Incinte compacte cam la 28 kg buc ca si design RCF acustica c5215. Va multumesc anticipat!

Sus

MesajScris: Joi Oct 17, 2013 8:09 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Exista o solutie posibila dotata cu P-audio P150-2226 ca si joasa si acel driver pecare il doriti de la BMS, care este foarte performant.

Va rog sa-mi lasati pe E-mail la office@poweraudio.ro sau pe mesaj privat, un numar de telefon pentru a discuta in cursul zilei de maine mai multe detalii legate de pret si executie.

driverul BMS 4592 costa aproximativ 2700 de lei cu TVA inclus. Daca bugetul dumneavoastra permite o asemenea investitie atunci merita sa-l utilizam,

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2