dupa ce am testat si comparat blu tek lw12 cu selenium 12ws600 in tham12,le-am scos si afara sa le compar pe medii
castigatorul a fost selenium
blu tek urla,scoate niste armonice, care dau impresia de spl in plus
scopul fiind sa fac sateliti din difuzoarele de 12" ,acompaniati dăcât dă 4 bucati fx20
lw12 va ajunge probabil in vreun portbagaj,nu e cert daca cu tham sau nu...
renuntand la ideea de a face 4 sateliti si ramanand la 2,am zis sa-i fac mai calitativi (decat sa iau 4 drivere blu tek cum vroiam initial),iau 2 drivere fane cd 130,filtre,hornuri tot de la ei
de ce fane ? am avut ocazia sa le ascult
in fx20 voi baga ew18 (intuisem ca se va scumpi cu 50 lei la noul stoc,se vanduse prea bine la ultimul

)
un tamp 2400 pe bass
poate ma puteti ajuta
desi altii considera designul boxei,ultima etapa,la mine este printre primele criterii
vreau sa pun 6 manere pe fiecare fx,si as plati o suma enorma pentru manere ,asa ca am decis sa le fac incastrare,iar aici apare problema designului
pentru club este recomandata mocheta,insa o incinta cu mocheta si manere incastrate,arata urat (poate aveti niste poze care imi vor schimba parerea)
daca le vopsesc,de data asta le duc la vopsitorie,combin sprint extrabody cu vopsea normala neagra si aia e
sa arate decent,iar ca rezistenta nu stiu
fx20 este greu si ma gandesc,daca ii fac din PAL si ii pun culcati pe laterala unul peste altul (cu difuzoarele inspre centru)
,chiar daca greutate este distribuita in 4 puncte si anume in picioruse,imi este frica sa nu treaca piciorusele basului de deasupra,prin PAL-ul basului de jos ...ori imi fac eu prea multe griji ?
sa pun vatelina ? pe capac si fund ?